Incearca sa deschizi o cale de dialog. Cere-i o carte de care ai avea nevoie, cere-i parerea in vreo problema, roaga-l sa te insoteasca undeva.Important e sa ai o,, deschidere,, spre dialog. Daca e sa fie, atunci vei observa.
Sa incerci sa il bagi in seama, sa devii cumva amuzanta. sa aflii de la altii ce ii place si sa iti placa si tie acelasi lucru.
sa incerci sa stai cat mai aproape de el.
sau daca stii vreo fata care ii este prietena buna. sa stai pe langa ea, adica sa ii fii si ei prietena si sa te apropii de el.
mult succes.
Baga-te tu in seama cu el, stai pe langa el si o sa spuna "Baieti, uitati-o si pe asta care se tine dupa mine, nu ca s tare?". Mentalitate de fatalau, in fine. Eu zic sa l faci pe el sa vina la tine. Imbraca-te mai sexy, dar sa nu devi o curva, daca aveti prieteni comuni, stai cu ei, ii va fi mai usor sa te observe. Daca nu ai buletin si esti vreo pitica de 12-13 ani mi am batut mana de pomana.
Pai daca ii cunosti prietenii vorbeste cu ei sa va intalniti si spune-le sa il cheme si pe el si incearca sa faceti conversatie sau incearca sa faci rost de id-ul lui si incearca sa porti o conversatie cu el
anonim_4396 întreabă: