Nu este ceva jenant. din contra este ceva placut pentru un baiat ca o fata mai mare ca el sa il placa... si dupa parerea mea inaltimea nu conteaza odata ce exista iubire:d inceraca sa mai vorbitit pe tema asta bafta:*
Pai. e cam grea situatia, nu cred ca ar fi o rusine ba din contrra ca il place o tipa mai mare, dar nu cred ca ar trebui sa iesiti impreuna deoarece nu se priveste frumos o fata mai inalta decat baiatul, cu varsta nu-i nicio problema dar cu inaltimea este ceva problema
Pai sa incepem cu inceputul...la 14 ani e normal sa iesi dar sa fie o relatie mai mult ca intre amici(sper ca nu te gandesti si la sex, ca am vazut cum sunt acum fetele de 14 ani).
Eu zic ca daca chiar tii la el puteti fi amici iar peste un an sau doi sa fiti impreuna(intre timp poate mai creste)
Da nu-i di loc jenant sa esi cu o fata mai inalta ca baiatul monica columbianu si cu iri cum is impreuna si nu le este rusine
Eu cred ca ar fi mindru sa iasa cu o fata mai mare ca el... dar asta cu inaltimea e putin jenant pentru un baiat.
Prin faptul ca el e mai mic ca tine cu un an nu are nimica... iar cand vorbim de inaltime aicea treaba este discutabila deoarece baieti pana la 22 ani tot cresc si cresc mai repede decat fetele.