| marie a întrebat:

imi place de un baiat care mie mi se pare special adica este destept, de treaba ajuta pe toata lumea...baiat perfect pentru mine, dar nu vrea sa aiba decoamdata iubita...pana in clasa a8a iar apoi va pleca la bucuresti, spuneti-mi ce sa fac ca sa ma plac, apoi mai vbhappy vezi id:melymello_catycat

7 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, daca nu vrea sa aiba nicio relatie atunci nu ai ce sa ii faci...totusi daca chiar vrei sa fi cu el, incearca macar, ca speranta moare ultima.baga-te in seama cu el, bate apropuri cum ca ti-ar placea de el, vb frumos cu el, fa-l sa zambeasca, priveste-l in ochi, fi alaturi de el ca sa vada ce fel de fata esti si poate vei avea norocul sa fi cu el.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Ce sa faca el cu o iubita la 10 ani?hee hee Are de invatat, ia si tu exemplu de la el.

soothe
| soothe a răspuns:

Spune-i ca are dreptate, nu are nevoie de o iubita. Intreba-l insa daca puteti fi doar prieteni, indiferent daca pleaca sau nu. Cauta sa fii cat mai mult langa el si sa-i fii prietena adevarata. Restul vine de la sine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai...deocamdata e mic. Mi se pare normal sa vrea sa aiba prietena debea in clasa a 8-alaughing)rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu prea ai ce face daca asa a decis el, gaseste si tu pe cineva disponibil, dar stii cum este orice este interzis este nemaipomenit.

| karolinutza a răspuns:

Intreba-l dc nu stiu vrea?
totusi e la o varsta si mi se pare ca toti la aceeasi varsta au o pretena ar trebuie sa aiba si el. intreaba-l explica-i si poate o sa vrea

| pustiul0andrei a răspuns:

Ducetiva la un SUC la o PIZZa, McDonald's si asa va imprieteniti big grin