| irinaaa111petrooooooooooo a întrebat:

Buna imi place de un baiat care sta aproape de mine,se intelege bine cu mama mi-e frica sa ii dauy de inteles mamei sau sa-i spun ca imi place de el,el a fost cu o fata si s-au despartit,nu vreau sa se impace,l-am bagat in seama anul asta pentru ca am aflat ca e singur,ne intelegem bine,am vb mai multe, vrea sa devenim prieteni sa ne cunoastem mai intai, ne vom intalni la o terasa sa bem un suc, eu am 17 el 21, nu stiu ce as putea vorbi atunci dar dupa asa un subiect de discutie, imi place mult de el cum arata si cum vorbeste.Nu vreau sa ii dau de inteles ca il plac desi poate faptul ca l-am bagat in seama si ca vr a ne cunoastem desi il stiu de mult timp face sa se gandeasca ca as vrea ceva in afara de prieteni stiind ca el e singur acum. Ajutat-ma ce sa fac ce sa vb cu el cum sa vb cu mama...ma intalnesc cu el luni sau marti dar trebuie sa ii spun mamei sa vad dacama lasa pentru ca parintii sunt mai stricti cu mine, daca totul decurge bine am putea sa ne vedem si joi de valentine's day si in zilele astea daca ne vedem si vorbim poate ii dau de inteles joi ca il plac dar ce as putea sa-i spun sau cum sa ii dau de inteles ca de spus nu vreau sa ii spun, mi-e frica sa nu isi bata joc.Aspect raspunsurile voastre va rog ajutati-ma

3 răspunsuri:
| Isabella95 a răspuns:

Eu zic sa nu mai fi asa stresata lasa totul sa decurga de la sine, nu trebuie sa-i spui nimic el o sa vada singur tot ce vrei tu sa-i transmiti prin gesturi si fapte vorbele sunt de prisos!

| llljk a răspuns:

Totuşi care e întrebarea? ce ai scris tu mai degrabă sună a povestire.

Îmi pare rău. Data viitoare scrie mai gramatical, scurt şi la subiect.

| Azµre a răspuns (pentru llljk):

Romane peste romane și nici o întrebare...