anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de un baiat cu care ma inteleg f binesad. la inceput a vrut sa fie cu mine, de fapt mi-a tot dat de inteles asta si m-a si intrebat asa pe ocolite, dar in momentele alea eu tot schimbam subiectul pentru ca era prea devreme sa imi dau seama ce fel de pers e si daca., chiar tin la el, dar de un timp nu stiu ce sa fac caci imi place f mult de el si ne vedem destul de des, ar trebui sa deschid eu subiectul despre "noi"?sadel stie ca il plac

Răspuns Câştigător
| Psihologul a răspuns:

Daca esti sigura de sentimentele tale pentru el atunci ar fi cazul sa deschideti subiectul despre voi. Ai grija sa nu fie prea tarziu.

Daca va placeti de ce sa nu va dati o sansa? Vedeti daca merge sau nu happy
Numai de bine si sanatate!

6 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Mingea este in terenul tau. Orice faceti insa, nu-L uitati pe Dumnezeu.
Domnul fie cu voi.

| Damian a răspuns:

Fara nici o ezitare

| StaceyG a răspuns:

Nu nu cred ca ar trebui sa faci asta dar ai putea vb cu el cand deschide el subectul despre vo doi

| monyka_1393 a răspuns:

Dc tie rusine de cum va reactiona sau dcv esti mai timida pune o prietena de a ta sa-l intrebe dc si el te place si dc ar vrea sa fiti un "cuplu"

| lafesta_6353 a răspuns:

Nu strica sa incerci...nu se stie niciodata poate mai tarziu vei regreta ca nu ai vorbit cu el. daca simti cu adevarat ceva pentru el i-ati inima in dinti si incearca sa deschideti subiectul,, noi"

bafta:*

| BlackDragoN a răspuns:

Pai incearca sa fii mai aproape de el si sa vorbesti mult cu el arata-i cal placi si poate se intampla cevabig grin