anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de un baiat dar o fata de la noi din grup tot sta cu el si ceilalti prieteni de-ai mei tot zic amorezilor si din astea (suntem vreo 14) asa si un prieten de-al nostru cristi lo intrebat pe baiatu de care imi place daca o place si o zis ca nu(eu nu eram acolo) si cristi mi-a zis ca el asa face cand ii place de o fata ( eu sunt mai noua in grup) dar cand suntem mai putini mereu vine si ma sacaie si o zis ca are ciuda pe mine dar o zambit asa dulce :X si mereu numai pe mine ma sacaie. Si intr-o seara era vreo 9 eram doar vreo 4 si cand nu o vazut nimeni mo gadilat pe gat si o pus mana in parul meu " accidental". Credeti ca ma place? cum pot sa fac sa ma placa? dar nu vreau chesti de genu sa se intample de la sine sau ca sa ii spun.

Răspuns Câştigător
| Adorable a răspuns:

Buna!
De ce sa il faci sa te placa daca deja te place? Pare foarte dulce prin gesturile pe care le face. Este frumoasa ideea de a avea o relatie, dar este mult mai dulce aceasta "sacaiala" intre voi doi, deci profitati de aceste momente cat mai puteti caci s-ar putea cat de curand sa deveniti mai mult decat prieteni.
Deci, succes cu baiatul! ^^

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

O face pe smecherul nu vrea ceva serios ci sex direct.

| alexutza1183 a răspuns:

Pai daca nu ii spui nu va sti si poate el nu va face primul pas, deci nu o sa fiti impreuna. happy
Eu cred ca te place si daca totusi nu vrei sa ii spui fa in asa fel incat sa fie destul de evident ca il placi...zambeste-i,ia-l de mana,da-i mai multa atentie decat celorlalti, iar daca prinzi ocazia sa ramaneti singuri saruta-l... oricum nu ai ce pierde, deci succes!

| egjrewiogjaeifjaepfpjagfegwregeyhrt a răspuns:

A da si cand i-am zis si eu asta s-a suparat

| egjrewiogjaeifjaepfpjagfegwregeyhrt a răspuns:

Continuati cu raspunsurile ca eu dau vot :X multumesc la toti!

| ralukyta13 a răspuns:

Probabil nu stie nici el pe care place cu adevarat, pe tine sau pe ea!
daca ai incerca sa vorbesti mai mult cu el sa glumiti pe orice tema.sau pur si simplu sa te apropii mai mult de el
sunteti prieteni deci asta nu ar fi asa greu
pentru a reusi asta incearca sa propui gastii niste jocuri de carti sau nu stiu ceva de genu si accidental sa faci tu echipa cu el
cu siguranta asta v'ar apropia mai mult
si fara sa iti dai seama u vei lua locul prietenei tale
iar voi 2 ve'ti fi singurii "amorezati"
iti doresc multa bafta in cucerirea lui!:*

| Missperfect a răspuns:

EU cred ca te cam simpatizeaza!