Pai.dupa parerea mea cred ca te place si ar trebui sa il lasi sa umble putin dupa tine,daca il placi nu trebuie sa te oferi pe tava(parerea mea) ia-l in vorba pe mess in fiecare seara... daca vezi ca mai face gesturi din astea,fa si tu,pui o prietena sa-ti puna piedica si dai peste el si asa... dupa ce vezi ca se uita mai mult dupa tine decat dupa respectiva,poti incerca sa'l faci putin gelos, ca sa'l pui pe jar, sa vezi daca te place cu adevarat.Gasesti tu o solutie isteata, mult noroc, a si fural din bratele aleia!:*
Pai dack zici ca el facea gesturile acelea inseamna ca te place.un baiat sacaie o fata doar din dragoste si o spun din proprie experienta. Daca inca nu crezi ca te place poti incerca sa te dai mai mult pe langa el sau sa ii pui pe unii dintre prietenii tai mai buni din grup sa il intrebe ce crede el despre tine. sper ca t`eam putut ajuta
"No" pai daca "te`o" gadilat si "o" pus mana in parul tau, e ceva! . Lasand gluma, eu cred ca te place. Daca tipa il place, nu inseamna ca si el pe ea. Daca se comporta cum zici, sigur de tine e atras. Cat despre cucerit, stiu ca nu vrei raspunsuri de genul, dar nu exista retete! Fi naturala, frumoasa, feminina, zambeste, fa glume, cucereste`l cu stil!
Pai e clar ca e o atractie si intre voi...cel mai bine cred ca ar fi sa-l provoci prin diverse takinarii, care sa-l faca sa se mai apropie de tine...nu stiu takineaza-l gen mha nu ma pupy de plecare ca sa dormi linistit sau cum crezi tu dupa felul lui.il va face sa te priveasca altfel.joaca-te cu el pana isi va da seama ca este kimie intre voi.succes
Eu sunt de părere că ar trebui să îl întrebi ce crede despre tine și să-i spui că-l placi, un băiat, de obicei, face gesturile pe care le-ai descris tu, doar atunci când place o fată, așa că... ai putea să vorbești cu el, măcar așa afli un răspuns și vezi ce se întâmplă, și dacă stai așa, oricum, nu rezolvi nimic. Poți să încerci, oricum, n-ai nimic de pierdut. Poate vrea și el să-ți spună ceva, cine știe?! Sper să-ți fiu de folos.