| tocxsickid989toxic a întrebat:

Imi place de un baiat.dar problema e ca el e cu 3 ani mai mare decat mine. Eu sunt clasa a7a si el a10a. El invata in acelasi liceu cu mine. La scoala mereu ma saluta, ma lua in brate si ma pupa (pe obraz) In fiecare seara intra in vorba cu mine. Mi-a zis ca sunt super draguta si adorabila, si ca daca eram macar cu un an mai mare si eram putin mai inalta s-ar fi combinat cu mine. Asta mi-a spus-o cand eram afara, si erau de fata multi dintre prietenii lui.
Stiu ca e cam mare...dar voi ce spuneti? am sanse?

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ce șanse să mai ai dacă ți-a spus ce gusturi are în materie de fete?
Pa, pa.

| LeontinAndrei a răspuns:

Sanse probabil ca ai, insa nu vad rostul chestiei asteia. Tu esti un copil si ca sa fie setul complet nici el nu este mai presus. La varsta ta ar trebui sa iesi afara cu alti copii de varsta ta, sa va jucati exact cum faceam si noi cand eram ca voi.

Lasati prostiile astea ca viata este lunga si aveti timp sa faceti de toate.

Be smart and have fun.winking

| MishikiCrisy a răspuns:

Doar 100%.

| Azµre a răspuns:

Tu ești mică și naivă, el e mare și prost!
Chiar vrei un astfel de băiat mare și prost care se dă la copile de 13-14 ani?
Să fim serioși!

| grab a răspuns:

Fa abstractie de ce a spus el.
Te place el intr-un fel asa, dar ii e cam teama ca s-ar putea indragosti de una din generala in loc sa se infrupte de o nesatula de-a XI-a de exemplu.
Cine stie? Ce-i al tau e pus deoparte, poate intr-o zi veti fi impreuna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Te sfatuiesc sa-ti vezi de scoala deocamdata, lasa baietii, ai timp de ei, nu te grabi!
Las-o dupa majorat, mai copilareste.
Te pup!

| HaLoGeNNN a răspuns:

Daca te stradui pentru el poate merge
si e posibil sa se fi rasgandit

| val31989 a răspuns:

Buna.Stii ce? Nu-i mai asculta pe ceilalti, ia si bucura-te de asta.Ti-a dat deja de inteles ca te place, deci ai avea sanse..si ce daca e cu 3 ani mai mare, doar nu e mos.Dar vezi tu, din moment ce ti-a zis ca daca ai fi fost cu un an mai mare, si un pic mai inalta..etc,aici se cam duc sansele,dar nu-i nimic,arata-i ca simti si tu ceva pentru el, saruta-l si tu pe obraz cand va intalniti, fa-te placuta. Asta e parerea mea happy. Decii, de ce am zis asta? Pai timpu trece, niciodata n-o sa mai ai 13-14 ani sa te bucuri de dragostea adolescentina, si n-o sa ai de ce sa-ti amintesti cand o sa fii mai mare.
Bafta si ai grija de tine! :*

| UngUrU777 a răspuns:

Mda, fetele is dezvoltate fizic cu 2, 3 ani mai mult ca barbati deci varsta e potrivita si poate te place dar ii e rusine de prieteni lui!

| irina1999moldovachisinau a răspuns:

Pai depinde de el, daca crede ca nu puteti fi impreuna nu cred ca se va schimba, dar poate peste vreo citiva ani se va intimpla atunci probabil nu va mai conta atit de tare diferenta dintre ani. Oricum cred ca acum e prea devreme pentru tine.

| Simoniqdulciq a răspuns:

Ai foarte meri sansee din punctul meu de vedere deoarece ti.a dat deja de inteles ca te place. Faza cu aniii, nu stii vorba aia adorabilaa "Iubirea nu are varsta "! :* pup dulce