| maria_7807 a întrebat:

imi place de un baiat de ceva timp.acum cateva zile si el mi-a zis ca ma place dar na.aman2 am dat peste fel si fel de oamenii si vrem sa ne mai cunoastem si dupaceea sa vedem daca va iesii ceva.infara ca mi-a zis ca ma place si glumim unu cu altul, vorbim des si etc nu am vb de o potentiala relatie. ce sa fac? mie sa nu se plictiseasca., am mai iesit afara cu el de cateva ori dar doar ca amici, as vrea sal scot peste cateva saptamani afara sal invit eu pentru ca saptamana asta am treaba. voi ce ma sfatuiti sa fac? nu vreau sa ii treaca"placerea" fata de mine.si pana la o relatie sa se plictiseasca deja.plz.help me funda maree:X

2 răspunsuri:
| MeMyseIf a răspuns:

Buna,pe tine nu trebuie sa te preocupe chestia de ii va trece sau nu "placerea"fata de tine, pur si simplu fii tu insuti si bucurate de clipele care sunt alaturi de el fara sa te gindesti ce si cum o fi in viitor.De se va plictisi de tine inseamna ca nu va potriviti, atit.Si nu te chinui gasinduti timp pentru el, lasa ca el sa se conformeze orarului tau.Bafta!

| d3utzsa a răspuns:

Daca te place cu adv nu are cum sa se plictiseak de tinewinking
intalneste-te cat de des poti cu el, bate apropouri ca si tu il cam placi si nu ar trebui acum din cauza la lume sa nu aveti o rel...pentru ca stiti cum este lumea... daca voi va placeti ce mai conteazastraight face