| Kidaaaaaaa a întrebat:

Imi place de un baiat de clasa a 7 - a si nu stiu cum sa ii zic, adica prietenele lui ( unele ) zic ca el ma place, iar alte prietene de ale lui spun ca nu. Prietena mea cea mai buna spune ca nu ma place, dar nu stiu aca sa o cred deoarece si ea il place. El zice pe face ca ma place si de astea dar bff meu zice ca i - o zis ca e gluma. Intrebarile mele sunt :
Prietena mea minte?
Cum sa - i spun ca - l plac?
Oare era o gluma sau nu?
Parerile voastre conteaza.
Dau funda

2 răspunsuri:
| ParisulTau a răspuns:

Prietena ta, ai zis ca-i place si ei de el? Probabil e geloasa! Gluma sau nu, poti afla intr-un singur mod, sa te duci tu sa vorbesti fata in fata cu el, dar numai voi doi, la inceput un pic pe mess/Facebook, dar intrebarea principala sa o pui in fata, pentru ca atunci ii poti observa reactia si ochiiwinking Bafta!

| Oliiviiiia a răspuns:

Am trecut si eu prin chestia asta si iti pot spune ca tu trebuie sa ii spui ce simti fara nici o rusine la inceput o sa fie greu dar trebuie sa iti faci curaj. O sa vezi ca daca si el simte acelasi lucru pentru tine iti va arata asta, printr-un mod anume. Nu iti face probleme daca nu te place, lumea e plina de baieti plus ca mai ai timp pentru asa ceva :*.