Te sfatuiesc sa nu intri in competitie cu prietena ta pentru el, fiindca el va vede ca pe niste copii.De ce iti spun asta? Ia gandeste-te, cam cum privesti tu, care ai 12 ani, un baiat cu doi ani mai mic ca tine care te-ar putea place? Ei, asa va vede si el pe voi.Lasati-l in pace, nu va certati intre voi, nu merita.Sunteti vecini,atatia copii care va jucati impreuna, nu are sens sa incepeti de pe acum cu asemenea probleme. Bucurati-va de jocurile si varsta pe care o aveti, candva o sa-ti amintesti de toate astea cu nostalgie si imi vei da dreptate.Stiu ca vrei sa fii mare asa,brusc,intr-o noapte daca s-ar putea,dar, din fericire, toate vin incet si la timpul lor.Nu te grabi sa cresti, draga mea! Mare, vei fi o viata intreaga.Acum,esti copil inca, profita de lucrul asta!
Bună.
Este bine să-ți vezi de treaba ta!
Ești prea mică pentru certuri, scandaluri, bătăi, etc.
Pa, pa.
Este aiurea să vorbești de iubire la 12 ani. Și nu îți înțeleg gelozia. Poate să se joace și cu 4 fetițe de 12 ani, dacă tot nu se sărută, cu nici una, dintre ele.
Ce sa faci? prima data invata sa scrii., corect, coeret si citet! ca dea ai nu-i place de tine! ca esti analfbeta si nu sti sa te exprimi corect/.
Eh,nu ai nici un motiv sa i-l cedezi,asta e, sunteti in competitie, lasati-l pe el sa aleaga
Nu stiu dar ar trebui sa ii spui ce simti si daca te place te place nu ca sa se dea la prietena ta ci ca sa fie cu tine asa ca fa tu primul pas inainte sa il faca prietena ta si sa te sfarami crede-ma am trecut prin asta si nu e deloc placut dar trebuie sa te candesti caci majoritatea prietenelor daca ai obtinut baiatul de care ii plke si ei s-ar putea sa strice prietenia dar daca este o prietena adevarata va intelege si va astepta alt baiat dar totusi are 14 ani si tu 12 normal la 14-15 ani ar cam vrea sa se sarute cu iubita si nu stiu cum te poti saruta tu la 12 ani cu un baiat, totusi.Dar oricum succes, prietena ta Tina.
Greece12 are dreptate eu am 16 ani. De asta imi permit sa spun asemenea lucruri dar oricum eu cand aveam 12 nici nu ma gandeam la asa ceva asa ca lasa baietii si fii copil.
Remusopen întreabă: