| Elena_8734 a întrebat:

Imi place de un baiat de la mine din cls.
Azi ma tot intreba de cine imi place si eu am batut un apropo la el. Uneori dadea semne ca ma place alteori nu. El crede ca sunt cu un baiat de la noi din cls.Si mi-a zis cica si eu te plac si nu vreau sa fi cu nimeni, dar cand a venit prietena mea cica fata asta e super frumoasa ma combin cu ea si eu cum daca ma ai zis ca ma placi, cica te-am mintit.Si m-am simtit prost.
Ce as putea sa fac, imi este cam frica sa ii zic adevarul, alte sfaturi?
Multumesc

3 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Cătă vreme nu faceți decât, să vă umpleți de salivă unul (numai vă sărutați ) pe altul, fidelitatea nu este teribil, de esențială. După ce unul dintre voi, își începe să aibă viață sexuală, începe să se pună problema, afecțiunilor cu transmitere sexuală. Iar atunci se schimbă radical datele problemei. Că atunci cam trebuie să cunoști totul, despre individul cu care te lingi (săruți), că și prin sărutări pot fi transmise boli venerice, mai ales dacă mai face el, ca bărbat, sex oral, cu aia / alea. El poate să fie, băiat cuminte, care face sex, cu una singură. Dar dacă aia este puțin curvă și are și alți parteneri sexuali? Ea face rost, de o boală venerică, i-o dă și lui, iar de la el, o iei și tu. Dacă el era convins, că tu ești că cu un alt bărbat, nu mai vedea în tine, o femeie cu care să fie el, și ți-a spus de ideea lui, de a se combina cu o fată oarecare. Deseori timiditatea strică, și așa se merge din greșeală, în greșeală, până la prostia finală, că se însoară, cu alta. Vezi și tu ce mai, faci, că dacă începe să se lingă, cu prietena ta, și apari prea târziu în viața lui, ea o să îți reproșeze, că te-ai băgat peste ea.

| BrokenBarbie a răspuns:

Nu cred ca te-a intrebat doar de curiozitate de cine iti place, avea un scop intrebarea lui. Eu zic sa iti iei inima in dinti si sa vorbesti cu el

greece12
| greece12 a răspuns:

Tu il minti pe el, el te-a mintit pe tine.Ce-i de facut?
Spune-i clar ca n-are decat sa se combine cu respectiva, dar gresit crede ca esti cu acel baiat.Si,vezi ce reactie are!
Cel putin, iese minciuna de la mijloc!
Mult noroc!