Da te place odata ce se intereseaza de persoana ta si ii pasa cu cine umbli. Fa si tu glume cu el, pana ii dai de inteles ca si tu il placi.
Da, este interesat de tine, ti-a dovedit cand te-a intrebat daca varul cu care erai la concert era gagiul tau.Foloseste-ti sarmul pe care il ai, fi tu insuti, fi curajoasa si pentru inceput cere-i id-ul de mess sau nr de tel, mai tarziu ii poti face complimente si tot asa pana va cadea la picioarele tale. Uite iti dau o idee cum sa-i ceri nr.de tel si sa-i arati ca nu esti interesata. Cand te intalnesti cu el ii zambesti si ii zici: "Buna! Ce mai faci? Ma poti ajuta cu ceva?"(cu siguranta ca nu te va refuza), apoi ii zici:"Pai, a incercat o prietena sa ma sune si apoi am primit un sms in care ma intreba :ca de ce ii dau ocupat?, dar nu i-am dat, imi poti da un bip sa verific daca este asa?"Daca zice da, ii dai nr. ul tau, el iti va da bip si dupa ii zici:"Mersi mult.Nu stiu ce-i cu telul meu, probabil e de vina soft-ul sau reteaua."Apoi ii spui pe un ton dulce:"M-am ales si cu nr.-ul tau, te superi daca il pastrez?(ii oferi un zambet cald)!
Sper ca te-am ajutat.SUCCES! Pupici