| andreeaaa1 a întrebat:

Imi place de un baiat din clasa 8.Eu sunt clasa 7. Vorbesc cu el pe messenger... e de treaba.Ieri din cate mi-a spus o colega cica vroia sa se joace in parul meu...azi nu m-a lasat sa intru in scoala. Adica nu ca nu m-a lasat dar s-a pus in fata mea.Acum nu stiu cum sa aflu daca ma place?
PS sunt in aceeasi scoala cu el. Dar faza e ca nu stiu ce sa fac intr-o relatie deoarece nu am mai avut niciuna pana acum.
fundita

Răspuns Câştigător
| Cătălina a răspuns:

Noi nu avem de unde sa stim daca te place, nici tu nu ai dat destule detalii. Ce pot sa zic.fii atenta la comportamentul lui, faptul ca nu te-a lasat sa intri in scoala nu inseamna nimic, dupa parerea mea. Incearca sa vorbesti cu el pe tema asta si astfel vei afla daca te place sau nu.

Intr-o relatie nu trebuie sa faci nimic, totul vine de la sine. Esentialul este sa aveti incredere unul in altul, sa va respectati, sa va intelegeti si restul...vine pe parcurs. Pentru varsta ta nu se poate vorbi inca de o relatie pentru ca nu poti avea una. Esti destul de mica pentru a intelege unele aspecte. Le vei afla o data cu inaintarea in varsta. Mai asteapta vreo trei ani cel putin si atunci vei putea spune ca ai cu adevarat o relatie. Pentru moment bucura-te de aceasta frumoasa varsta la care te afli!

Pa pa! :*

2 răspunsuri:
| Geani96 a răspuns:

Ar trebui sa te duci in fata lui si sa-i zici ce simti pentru el, dar sa fie intre 4 ochi pentru a evita colegii needucati.Si intr-o relatie nu trebuie sa faci ceva, totul vine de la sine.Ai incredere in mine si eu am facut la fel cu o fatawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai intai vezi daca l-ai atras si apoi incearca sa te bagi cu el daca il iubesti atat de ult si tii la el