In primul rand super amuzant fazele cu X si Y in al doilea nu stiu incearca si u sal cuceresti incetu cu incetu sigur ai u vreo tactica d agatat toate fetele au si daca u consideri ca si u ai anumite calitati p care el le place spune-i ca il placi sti cum e pana nu incerci nu castigi oricum deocamdata ia-l mai usor nu-i spune din prima i love u sau ceva d genu iti spun eu se va speria ia-l si u cu cmf sau cum te simti ceai mai facut chesti din astea sper sa te ajute ce tiam spus funda?
Pai daca il iubesti nu vei putea fi niciodata cu el daca el nu stie nimic despre asta. daca u nu aveai curajul sa-i ap asta,chiar daca te deranjeaza prietenele tale ti-au facut un bine.
poate cand ajungi la scoala vei aves o surpriza! poate si el te place sau auzind ca il placi se va uita la tine cu alti "ochi", adica te va privi altfel nu doar ca o eventuala amica!
incearca sa vb cat mai mult p mess cu el, asa vei afla c ii place si c nu!
succes!
p.s.nu te mai rushina in fata lui! j nu-ti fie frica ca-l vei pierde, pentru ca ink nu-l ai aventual doar il vei castiga!
1:Nu stiu de ce nu vrei sa afle colegi(mai ales daca sunt mai multe pretendente)\
2:Tocmai ai primit confirmarea daca tea bagat in seama daca nu te lasa acolo