Cu rușinea mori de foame cum se spune. Ia-ți inima-n dinți și spune-i ce simți pentru el, dar gândește-te înainte că dacă el n-are aceleași setimente ca ale tale există posibilitatea ca să nu se mai comporte așa cu tine, să se deterioreze relația asta. Pur și simplu spune-i că îl placi, că îți place modul în care se comportă cu tine, felul în care îți vorbește. Baftă .
Heii honey! Și acum, la 19 ani, mă bucur de fluturașii mei în stomac, când mă văd cu iubitul. ^_^ Uhhh, ce frumos! :X Revenind! Eu te sfătuiesc să îi spui pe facebook sau mess, dacă face to face nu ai curaj. Cel mai bine e să fii sinceră cu el, pentru că mai târziu, o să te întrebi 'dacă i-aș fi zis, oare ce ar fi fost?' Poate și el simte asta pentru tine. Te pup dulce, ai grijă de tine! >
De ce pe mess sau facebook?
Mai bine la telefon sau face 2 face. Îi vezi sau auzi reacțiile . Altfel e!
M-am referit pe mess sau pe facebook, pentru că, după cum a zis, se emoționează, și nu are curaj. Dar oricum, cel mai bine e, așa cum ai zis și tu, face to face, dar acum depinde de emoțiile ei.
Nici eu n-am avut curaj să spui cuiva face to face asta, sau să fac eu primul pas. dar dacă nu riști nu câștigi și rămâi cu regretul, zic eu! :*