Hai sa o iti zic eu tot despre religia asta ca si eu sunt pocaita.
Pai nu e vorba ca nu ai voie sa fi cu fete si nu stiu ce. Normal la noi este ca baietii si fetele pot forma un cuplu dupa 18 ani cand deja se gandesc la casatorie. Dupa un an doi cu persoana cu care ai stat atunci daca vreti si simtiti va veti casatorii.
Deci nu are legatura ca si eu stiu multi baietii de la mine din biserica si printre care si fetele si in fete ma incadrez si eu suntem cu cei din lume adica religia ortodoxa. Eu m+am nascut ortodoxa dar acum un an m+am pocait. Daca el merge la biserica la el du-te si tu. Poate asa va apropiati mai sti lucruri despre el. Unii baieti nu accepta ideea ca sunt pocaiti si ii atrage mai mult lucrurile din afara noastra. Daia spui tu ca e smecher. Daca spui asta inteleg ca nu merge la biserica. DECI. degeaba te nasti pocait daca nu vii la bisserica si nu esti aproape de Dumnezeu. Normal si normal copii vin adusi de parinti la biserica cand sunt mici dar cand vor creste aleg singuri ce fac cu viata lor. Dar scumpa mea noi nu avem nici reguli nici interdictii. Sunt pur si simplu ceva de bun simt. Adica :
sa iesim cu fuste mini pe strada si macheate si nu stiu ce. Nu pentru ca dumnezeu asa n+ea creeat si noi nu trebuie sa schimbam nimic.
Nu ascultam muzica de aia pentru ca nu ne ajuta cu nimic.
Deci nu stiu cum sa te fac sa intelegi. Dar daca vrei mai multe despre religia asta lasa+mi mesaj cu id tau sau alte intrebari ce vrei tu
Uite simplu eu sunt un Crestin Ortodox (ca si tine) si pocait, totodata... ideea e ca stiu cate putin despre ceea ce vb tu.
Daca spui ca poarta batic pe cap surorile lui aproape sigur sunt Baptiste - acum sa iti explic cate ceva din punctul meu de vedere despre baptisti dar fara sa iti fac capu' varza.
Baptistii sunt tot crestini ca si noi, se roaga etc, ideea la ei este ca vor sa intemeieze o familie, sa fie oameni stabili buni etc.
Problema e ca ei in general par ne interesati de fete deoarece majoritatea sunt de parere ca atunci cand au o relatie cu o fata asa fie cat mai stabili, si sunt ca si vriginele. asteapta 'acea persoana'
Partea buna e ca 'daca pui mana pe el' va fi al tau mult si bine atat cat iti doresti tu.
Partea naspa e ca daca mai tarziu vine vb de sex, la ei in general e ne protejat pentru ca Dumnezeu si-a dorit ca populatia sa se inmulteasca si e cam pacat sa te opui vontei Domnului (acum sa ma ierte baptistii de pe forum daca nu e chiar asa).
Ca si raspuns:
Da, ai sanse cu el, dar ai grija daca chiar iti doresti cu adevarat sa fii cu el. Du-te la el si spune-i-o direct, iti garantez ca nu va rade de tine si nu va spune la nimeni altcineva.
Iti va fi recunoscator si iti va spune si el ceea ce simte.
PS: NU uita sa ne spui si noua cum a iesit.
Nu inteleg care e problema cu cola.Si eu sunt penticostal si asta nu am auzit-o pana acum ca e pacat sa bei cola.