anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de un baiat din clasa mea foarte mult. O perioada i-a placut si lui de mine. Dar acum de ficare data cand e intrebat daca ma place raspunde nu dar cu un ton foarte normal. El stie ca il plac si uneori ma intreaba (dupa ce face o prostie) "mai ma placi?"si ma cam enerveaza, dar ii raspund ca da.
Cu parintii lui ma inteleg destul de bine, sunt de treaba si ai mei.
Aseara am incercat sa merg pe bicicleta prin fata blocului(nu stiu sa merg bine). Si pe acolo a trecut tasu baiatului pe care il plac si mi-a spus ca daca e sa ma intalnesc cu fiul lui sa ma ajute sa invat sa merg mai bine. Mie cam rusine sa dau ochii cu el pentru ca eu nu stiu sa merg pe bicla dar el stie la perfectie.
Ce sa fac? Sa ma duc sa ma intalnesc cu el ca sa ma ajute?

Răspuns Câştigător
| Daysukki a răspuns:

Logic da fato. e chiar dragut sa vezi un baiat care ajuta o fata sa mearga pe bicicleta. oricum nu-i greu. depinde de directie. esti constienta ca eu nu stiu daca te place. dar pot sa-ti spun ca sunt 50% sanse sa te placa iar 50% sa nu te placa ca pe o iubita. daca el este calm atunci cand iti spune ca nu te place atunci asta e adevarul. daca ar fi iritat de intrebare si ar raspunde repede si agitat "nu!" atunci te placea. ori varianta 2: e istet si stie sa-si controleze sentimentele bine.du-te ce ai de pierdut?

1 răspuns:
| XxRoyalxX a răspuns:

O bagi si pe prietena ta cea mai buna in asta si il pui sa te invite la o intalnire cu colegi dar spui atuncea cand intreba de ce nu a venit nimeni probabil ca nu vor di incepi sa il mai intrebi asa cate ceva bafta!