Iti iei frumos inima in dinti si vb cu el intre 4 ochi, numai nu la scoala, bafta mare
Spune-i in fata. e cel mai bine, dar nu e usor.sa speram ca nu devii ca o rosie, asa a patit un baiat din clasa, i-a spus unei fete ca o place si sa rosit ca o rosie coapta.
Intra in discuti cu el... vorbiti despre orice si oricine...si fii foarte atenta la raspunsurile/intrebarile lui pentru ca din asta poti sa-ti dai seama
sau ai putea sal intrebi daca place pe cineva... insa asa iai da de inteles ca tu il placi si daca (insa sa speram ca nu) nu te place se va indeparta de tine si nu veti mai fi prieteni prea buni
Buna. Mie mi-a placut(ink imi place) de un fost coleg. mi-am luat inima-n dinti si i-am spus ce simt pentru el, stiind ca el e un dragut si fiind si prieteni buni in acelasi timp.
E posibil sa te placa si el, nu ezita, parerea mea.eu am asteptat un an, si acum imi pare rau pentru ca puteam fi de mult cu el.Bafta in dragoste!:**
Apropie-te de el si iti va yice dc nu e prea timid, in cazul asta trebuie sa faci tu primul pas; sau poti sa rogi pe cineva sa-l intrebe dar delicat, atentie sa nu te banuiasca!
Din Mine Zboara Doar Fluturi :) întreabă: