Eu cred ca e un OARECARE si stii de ce? El e prea mare, cand nu esti in preajma lui ii fuge ochi la fete mai mari, te place el, dar ca pe o amica.Stii ca baieti cateodata nu's sinceri.Acuma el e la liceu, sunt multe fete acolo, chiar o sa-si faca si prietena. Tu cred ca esti mica fata de el. El nu se uita la fete mici.Stiu cum e. Unii baieti mai mari nu se uita la niste pustoaice ca noi, si chiar daca s'ar uita numai pentru sex ne'ar vrea, tine minte el e si mare si vrea si sex; PP, plangi tu dupa el tie dor de el, dar asa e in dragoste.:p
nu stiu ce sa faci. mie mi-e greu pentru ca el o sa se uite dupa altele in timp cel iubesti
Nu e adevarat ca nu vrea sa iti faca tie probleme la scoala...mai degraba lui. E genul cred ca de baiat cu prieteni si poate ii e rusine sa se afiseze cu tine.Atunci nu merita nimic, mai ales sa plangi pentru el.Eu zic sa treci mai departe chiar daca e foarte greu.Iti irosesti timpul, si sa vorbesti cu el numai pe mes, te injosesti si ramai numai cu vorbitul. Uite poate vrei sa imi zici mai multe si eu cat pot te ajut.Id meu:yza_me5. O zi buna si precum e si apelativul tau:Smile
Dar nu inteleg cu ce anume sa iti faca problema cu profesorii si la scoala? voi numai pe mess stiti sa vorbiti? suna`l, tr sms daca chiar tine la tine nu cred ca vrea sa te piarda, si apoi faceti cumva sa va vedeti, des, daca nu prea vorbiti si nici pe atat nu va vedeti ce rost are, si daca zici ca el s`a dus la liceu si nu mai vorbiti cum vorbeati in fiecare zi poate are pe alta si pe mess sa nu te bage in seama asta nu e treaba, probabil el doar te simpatizeaza! intreaba-l cu intrebari mai serioase, nu daca tine la tine mai mult ca la o amica, intreaba`l data te iubeste, daca vrea ceva serios, spune-i pur si simpu ce simti si fi deschisa cu el si atunci va fi si el cu tine
Imi pare rau sa aud ca plagi pentru un baiat, crede`ma ca nu merita nici unul
succes! mai ales in viata!