Salut ^^
am avut si eu o prietenie foarte buna cu un baiat din nigeria discutam mult pe facebook multe ore, zile, luni si problema era ca niciodata nu ne am vazut fata in fata nici eu nici el nu stiam cum aratam la mine povestea s-a terminat nasol
la tine poate e alta poveste dar vreau sa spun ca o relatie virtuala cam greuu sa o crezii si sa speri ca de vei intalni cu acel baiat nu ai de unde sa stii cine e in fata monitorului doamne fereste poate e unu care sa te ademeneasca, dar speram sa nu fie asa
tu ai vazut episodul acela (pariu cu viata )? cu anca tot asa s-a indragostit de un tip tot prin intermediul internetului care nu era el
asa si tu asa si eu asa si toti nu trebuie sa picam in vise ^^ stiu si eu demulte ori visez lucru asta sa ma cunosc cu un baiat din londra si sa tinem legatura si sa vina intr-o zi fara sa stiu eu cu un avion si sa imi bata la usa da super ^^ asa si tu poate visezi dar nu ti as recomanda sa pui suflet pe un om virtual ^^ e frumos sa vb cu cineva din alta tara daca iti doresti vorbiti despre ce va place voua si asa din ce in ce asa reusesti sa afli lucruri despre el si el la fel dar Mare Grija nu iti da multe detalii despre tine nu este recomandat
Succes ^^ si mare grija ^^
Trebuie sa ai grija, poate el te considera doar o prietena mai apropiata sau ca pe o sora. Trebuie sa te convingi ca si el te place si te considera mai mult decat o prietena. Daca el vrea sa fiti doar amici si tu crezi ca te place, flirtand cu el poate il stanjenesti sau ceva de genu
Viax întreabă: