anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna happy.
Imi place de un baiat din liceul meu.Nu am vorbit niciodata cu el, il stiu doar din vedere si din ce am mai aflat dupa facebook.As avea impresia ca el nici macar nu stie de existenta mea, de asta nu sunt sigura, poate m-a mai vazut prin liceu.In fine.Intrebarea mea este cum as putea sa vorbesc cu el? Ca acum nu pot sa merg la el si sa ii spun:"buna, eu sunt...". Nu avem nici prieteni comuni. Dau si fundita!
P. S: Craciun fericit! :*

Răspuns Câştigător
| xPitic a răspuns:

Buna,buna si Craciun fericit! Pai ce ai putea face... Daca crezi ca nu te stia ai putea sa-l faci sa te vada,adica treci pe langa el,il privesti in ochi, il cauti cu privirea. Daca vrei sa afle spui unui coleg care are''gura mai mare'' si acela sigur va merge la el sa-i spuna, si va afla.totusi te-as sfatui sa incerci sa vorbesti cu el.Nu imediat sa-i spui ca-l placi dar din vorba in vorba sa -si dea seama.Cauta-i id.ul de messenger,pentru ca aacum e chiar o ocazie buna, sunteti si in vacanta, puteti discuta si va veti cunoaste mai bine.Si daca chiar iti place, incepi sa vorbesti cu el...ca mult mai bine afla de la tine acum cat il placiwinking! Bafta:*

5 răspunsuri:
| Dobitoc a răspuns:

Sunt multe variante o sa-ti enumar cateva, mai clasice:
- Sa te bagi in seama cu el din senin, el isi va da seama ca nu e ceva intamplator sau din lipsa de ocupatie si daca vezi ca este atent cu tine inseamna ca ai sanse
- sa vorbesti pe facebook, ceva de genul: "te stiu, parca esti in liceu cu mine, in liceul "
- sa vezi cu cine umbla si poate se nimereste cineva cunoscut tie si sa profit si sa vorbiti
Succes!

| thegirl1 a răspuns:

Da-i friend request pe facebook si asteapta sa vezi daca iti spune el ceva. daca nu, da-i like peste 2-3 zile. daca iarasi nu primesti niciun semn, las-o balta

| radovanovic a răspuns:

Chiar nu aveti nici un prieten comun pe facebook :O?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu la fel ca tine habar n-am ce sa fac

| Clementine a răspuns:

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri!