| Madalina_1661 a întrebat:

imi place de un baiat din scoala de l mine, este cu 4 ani mai mare ca mine! sa transferat anul asta! si nu stiu, imi place si cum arata, si faptul ca araata cam genul mel :skateri, etc.nu stiu daca exteriorul ma atras la el sau.nu stiu, nu-l cunosc dar el e prieten cu o verisoara de-a mea mai indepartata pe care am aflat ca e vara-mea cand a trebuit sa facem un dans impreuna, ma inteleg bine cu ea dar nu intreata sa ii spun ca imi place de el, azi am trecut pentru prima oara singura pe strada pe langa el, de la departare se uita la mine, asa mi s-a parut dar cand am trecut unul pe langa celalat a intors capul, tin sa spun ca cel mai aprioape de el am stat cand eram cu vara mea si inca o prietena si trecea el si la p\oprit varamea sa plece amandoi acasa.ca stau aproape. ajutor! funda

3 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Si ce vrei sa-ti spunem? Daca sa-i spui verisoarei tale sau nu? Da... de ce nu? De ce nu vorbesti cu ea despre el? Cere-i detalii, cere-i id-ul, chestii de-astea care sa te ajute.

| Alexandra2345 a răspuns:

Eu cred ca sa afli cite mai mult despre el, sa vezi ce fel de tip e.si apoi vb cu vara ta consultate. apoi daca iti place incepe sa-i arati sentimentele tale lui...si el va pricepe si veti fi impreuna...succes

| PufoseniePufoasa a răspuns:

Mada...mai vb cu el si asigurate ca e un om bun...fa tot posibilul