Pai te place daca se uita dupa tine practic filtreaza! Nu tine cont dc nu face nk uneori la toti ne e frica de un refuz! daca iti place de el fa bine si fi tu cea curajoasa si afla idu lui.sau nr si vb cu el ce pierzi? nk si si daca prin absurd sa zicem ca nu te vrea si nu te bagi nici u in seama cu el pentru ca tie teama ca o sa pari disperata sau nu te va vrea ce are? daca el te place o sa ajungeti impreuna daca nu nu sti deo treaba! de cele mai multe ori ne e teama de un refuz si de aia nu facem nk in legatura cu asta! fi u cea curajoaza si afla idu lui sau intra pe el pe facebook daca are de ce sa astepti? poate apare alta mai tupeista si til ia sper ca am ajutat:* funda?
Desigur.eu cu baitul respectiv nu ne salutam sau sa vorbim( nu ne cunoastem).dar de cand l-am vazut prima data m-a atras.iar el de cate te ori ma vede se uita la mine, daca imi las pe facebook ca sunt intr-un anumit local apare el...deci face unele gesturi care ma fac sa cred ca ma place, dar totusi a trecut un 1 de cand il stiu insa nu a facut nimic.nu-mi dau seama daca ma iubeste cu adevarat dar poate e timid. de aceea nu face nimic...sau poate nu ma place.voi ce ziceti?
MIxXx întreabă: