Mda mersi... din ce ai spus nu prea m-ai ajutat dar in fine 12 ani nu am si nici el
Depinde de boul pe care vrei sa-l cuceresti. Eu sunt taur, sunt extrem de greu de cucerit.
Buna. Incearca sa fi cat mai naturala, sa fi tu! Comunica din ce in ce mai mult cu el, comunicarea e foarte importanta, iar pe parcurs vei sti ce tactici sa pui in aplicare, ca doar esti fata mare, nu?
Barbatul Taur este imediat impresionat de aspectul fizic al viitoarei iubite.
O doreste feminina, cu forme rotunde, senzuala. Ulterior, se intereseaza si de calitati precum inteligenta si fantezia. Daca nu le gaseste, nu va ezita sa o indeparteze total din viata sa.
Un punct mai erogen ar fi : sa ii atingi din mers gatul zicand ca din greseala sau sa te oferi sa ii afci un masaj la gat.APP e genu care prefera saruturile luungi, si adora sa isi atinga partenera ( cu cat esti mai pupacioasa cu atat mai bine ).
Serios? Eu sunt taur si nu stiam toate astea. Depinde de la persoan a la persoana. Ne atrage aspectul fizic, la fel ca pe orice alta persoana, dar nu putem fi cuceriti numai prin asta. Multi dintre noi revenim cu picioarele pe pamant abia dupa ce avem parte de prima dezamagire. Punem in echilibru sentimentul si ratiunea, invatam repede din greseli si iertam greu, dar nu uitam. Cum noi ne lasam greu, ne plac femeile care se lasa greu. Ne plac provocarile, ne atrag persoanele dificile, dar, dupa ce le cunoastem mai bine, incepem sa ne pierdem interesul daca persoana respectiva nu acorda atentie. Multa atentie, libertate atunci cand avem nevoie, intelegere, sinceritate, naturalete, simplitate si loialitate. Si poate ne cuceriti.
Haha.
Deloc cu pretentii .
Acum ca ai postat asta pe TPU, e posibil sa fi cucerit de Yosifica!
Ba da, cand te astepti mai putin.
Vei avea parte de o surpriza.
Tz tz. te inseli, iti spun eu.
Macar ti-ai verificat mesajele de la admiratoare?( Sau noile "posibile" cuceriri )
Nu ma insel, mesaje n-am, admiratoare n-am, cuceriri n-am. Si nici nu vreau ceea ce n-am acum.
Mesaje? Nu vrei sa recunosti .
Admiratoare? Pai n-ai de unde sa stii, tocmai de aceea se numesc "admiratoare", sunt in secret mai.
Poate sunt invizibile. si mesajele dar si admiratoarele
AM TRISAT!
v-ati apucat sa va contraziceti. mersi ca mi-ai zis punctul de vedere al vostru al baietilor. desii nu stiu ce gandesti ma indoiesc de ceea ce ai zis ca nici o fata nu te poate cuceri. chias si de pe TPU. iar despre mine. nici nu voi incerca ''sa te cuceresc cum zicea Lovely'' vroiam cateva detalii despre voi ''tauri'i' sa stiu cate ceva.
NANANAHehh întreabă: