anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de un baiat, el e mai mare decat mine cu 1 an,el inainte ma placea foarte foarte mult,vorbeam prin mesaje,ieseam pe afara cu el, chestii.Dar de cateva saptamani s-a cam restras, am aflat ca o placea pe prietena mea,(ea e de o varsta cu el)dar si pe mine.Cand eram eu,el si prietena mea,vorbea,statea doar si doar cu ea,iar dupa ce pleca ea,era cu totul altfel,stateam cu mine,doar cu mine... Dupa cateva saptamani i-am spus sa imi spuna pe care dintre noi o place mai mult ca deja ma zapacisemi de cap.A doua zi a spus ca o place mai mult pe ea,l-am intrebat "De ce?", si a zis ca "Ea e mai mare!"...Ce sa inteleg, inca mai are sentimente pentru mine?

Răspuns Câştigător
| Diiisclosure a răspuns:

" pentru că ea e mai mareeee ". Spune-i " idiotule, dragostea nu după ani se măsoară ". Cică " i mai mare ". Atunci arata-i că nu asta contează. Încearcă sa-l faci gelos. Iar, ce prietenă i asta, că se bagă între voi? Să ghicesc : ceva scroafa. I greşit dacă o laşi să câştige. Încearcă sa-l faci gelos. Sau, dacă a ales-o pe ea, ar trebui sa-l laşi în pace. Dacă intr-adevar i plăcea de tine, nu o alegea pe ea. Părerea mea. Sa-mi dai detalii după. succes! :*

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca te placea cu adevarat nu o alegea pe cealalta si cred ca a zis asa,, ea e mai mare,, ca, sa nu te superi prea tare

| neutrino a răspuns:

Nu are sentimente nici pentru tine, nici pentru prietena ta. O doreste pe ea, probabil, fiind mai " femeie". Asa isi doresc unii baieti.

| AlexaMaxii a răspuns:

Da Inca are sentimente pentru tine inca te mai place si tu il placi putin nu treci chiar asa reped peste o relatie crede-ma funda?