Am si eu 14 ani daca vrei sa fii cu el trebuie sa vorbesti cu el sa va apropiati mai bine o zi buna
Buna.
Asa am fost si eu.imi placea de un baiat care statea cu mine in bloc si ieseam pe scara si vorbeam ore in sir.acum sunt cu el si facem 3 ani impreuna. fa tu primul pas, cand va intalniti pe strada spune-i tu "buna", baga-te in seama mai mult cu el daca nu vorbeste. fa-l sa inteleaga ca il placi. sper sa te ajute sfaturile mele. :*
Arata-i ca il placi si fii atenta la semnele pe care ti le da si el, daca vezi ca ramane indiferent inseamna ca nu prezinti interes pentru el. Tu macar incearca, n-ai nimic de pierdut! Incearca sa petreceti cat mai mult timp impreuna, incearca in timp ce vorbiti sa te apropii de el sa il tii de mana si dupa comportamentul lui fata de tine iti vei da seama daca te place sau nu!
Bafta!
Buna, nu cred ca tu ar trebui sa ii spui k vrei sa fi cu el, ca totusi esti fata, daca el nu face primul pas, asteapta sa vezi, dar daca pana acum nu ti-a cerut sa fi prietena lui, poate iti zambeste k te cunoaste si ii pari simpatica, sau poate te place dar e cam timid...
Din moment ce ai zis ca discutati orice sunteti si prieteni f buni deci asta e un motiv sa nu iti fie frica, eu zic sa ii spui ca il placi nu are de ce sa iti fie rusine mai ales daca sunteti prieteni
ne spui si noua daca ti-a iesit lipeala sau daca macar i-ai zis
succes
Cred ca cel mai bine ar fi sa incerci sa-ti faci curaj sa sa-i spui ca-l placi...stiu cum e cu chestiile astea, ...si eu am patit... sa zicem la fel...doar ca el a recunoscut ca ma place iar apoi am prins curaj si am recunoscut si eu.... el era mai mult decat rusinos si a trebuit sa-i cer eu prietenia...si cand a fost vb de sarut tot eu am facut primul pas...eram mai tupeista...naspa e ca s-a terminat tot din cauza lipsei lui de tupeu......incearca si tu...nu cred ca ai nimic de pierdut
bafta...
Ia-i idul de mess, vorbeste cu el despre tot ce se poate, si vezi daca are sau nu prietena. daca nu are, invita-l la un film/suc
beausingurlamasamea întreabă: