| nocomment a întrebat:

imi place de un baiat enorm. A durat mult timp si tot nu pot sa il scot din minte. i-am lasat de inteles asta, dar el ori nu intlege ori se preface ca nu intelege. A inceput sa ma respinga, pe messenger, in realitate.nu stiu ce sa mai fac iar sa il scot din minte nu pot crying voi daca ati fi in locul meu ce ati face?

7 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, nu poti sa ii comanzi inimii, din pacate nu te place, poate nu esti genul lui, dar nu iti pierde speranta si increderea, daca chiar vrei sa fi cu el, mai incearca, spune-i ce simti, nu te da batuta, vb cu el frumos si explica-i cum sta treaba. Daca te tot respinge, atunci desi iti va fi greu, incearca sa il uiti, fa-ti un nou prieten, mai sunt destui baieti, de ce sa te umilesti daca nu te vrea, tu meriti un baiat care sa te iubeasca, nu sa te respinga, fi indiferenta cu el, ignora-l ca sa vada ca nu se termina viata la el, sa vezi cum reactioneaza ca nu il bagi in seama!

| marsy a răspuns:

Inseamna ca el stie de sentimentele tale. si pentru a nu-ti da sperante. te evita. intelegi?
Cred ca trebuie sa faci si tu la fel. dragostea cu forta nu merge! Trebuie sa-l uiti!

| papatukjatlekjulk a răspuns:

Ahcrying ma faci si pe mine sa plangcrying

| betty17 a răspuns:

Pai daca a facut asta inseamna ca nu te place.trebuie sa intelegi asta si sa treci peste.nu este singurul baiat, sunt sigura ca o sa gasesti unul mai bun ca el de 10 oriwinkingfii optimista!

succes

| adelutza_9680 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu el(ori te considera o amica, ori nu te place). Spune-i tot ce simti. Poate ca si el simte acelasi lucru pentru tine, dar ii este frica sa iti spuna.Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parca ma descrii pe mine. Eu am inteles, dar imi este atat de buna prietena incat mi-e rusine sa-i spun, de teama ca iubirea ar putea duce la cearta. Totusi spune-i direct. Eu am inceput sa o resping pentru ca mi se pare ca il place pe altul, de la o vreme. Succes tongue

| viorica_7160 a răspuns:

Eu as-i lasa sa plece si nu a-si mai vorbi cu el. va veni un baiat care stie sa te iubeasa si sa te respecte. incearcasa vorbesti cu colegi/prieteni despre muzica carti petreceri filme si baieti doar nu despre el.fii optimist. ia partea buna a lucrulilor.