| anonimus_9412 a întrebat:

Imi place de un baiat! Este cu un an mai mare decat mine, nou venit la scoala (e cls a 9-a, eu a 8-a). Este prietenul cel mai bun al unui coleg, si fostul iubit al prietenei mele cele mai bune. Cauta iubita. nu am vb niciodata, dar ma cunoashte (sunt o fata super pupulara). ce sa-i fac ca sa intru in discutie cu el... poate chiar sa-l cuceresc. nu neaparat la scoala. sta la 2 blocuri de minebig grin. fundhaaaa

2 răspunsuri:
| foxi a răspuns:

Spune-i ca nu ai cu cine sa mergi la...film sau ceva de genul!

| Lost0in0your0memories a răspuns:

Pai din moment ce la scoala va vedeti ai putea profita de asta sa intri in discutie cu el. vorbeste detasat si castigai increderea( ca prietena). un sfat : daca vrei sa incepi discutia cu el nu o baga in tema pe prietena ta cea mai buna si fosta lui fiindc poate ii trezesti sentimente si atunci iti pui singura piedeci). incearca sa te imprietenesti cu el pentru ca mai apoi intr-o seara sa il inviti afara cu colegul tau sa fie el puntea de discutii intre voi. intre timp vorbeste insa si cu prietena ta sa vezi ce parere ar avea daca tu ai incepe o relatie cu fostul ei pentru ca mai sunt fete care au mereu o slabiciune pentru fostii. asa din prietena ar putea vedea in tine o potentiala partenera. aeatai cate calitati ai dau nu exagera si nu te da in spectacol in fata lui fiindca cam asta fac increzutele. succes:*:*