| flavia10 a întrebat:

imi place de un baiat foarte mult si am facut cunostiinta cu el, am facut eu primul pas. Vreau pareri.

13 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Vorbiti mai mult

| flavia10 explică (pentru RAY):

Da o sa incerc

| flavia10 explică (pentru RAY):

Nu prea pot sa vorbesc mult cu el sa nu creada ca sunt disperata dar totusi vorbim

| RAY a răspuns (pentru flavia10):

Isi place de fizicul lui? sau il vezi ca pe un frate?

| T0T a răspuns (pentru RAY):

Se pare că ai niște pățite cu friendzone laughing

| RAY a răspuns (pentru T0T):

Nu am avut iubita vreodata nici freindzone trist nu? Am avut la distanta atat vreo 3 relati atat

Faptul că nu ai avut friendzone nu e trist că mai bine să nu îl ai decât să îl ai. Eu dacă aș fi în asemenea situație aș ignora din prima respectiva persoană căci ar fi spre binele meu dar alții își fac aluzii și speranțe deșarte și suferă căci sunt proști.

| RAY a răspuns (pentru T0T):

Poate am fost dar la distanta sa spun asa, conteaza mult aspectul fizic asta e adevarul fetelr cauta baieti frumosi nu te plac profita de tine tu visand la iubirea ei

Desigur pot profita sau îți pot da de înțeles că nu țin la tine, dar mulți băieți în ambele situații își fac aluzii ca proștii și au mult de pierdut după. Prea mulți sunt de genul.

| corbulalbrosu a răspuns:

Este un comportament absolut normal pentru o fata tanara, civilizata, educata, lipsita de inhibitii sa faca ea primul pas in cazul in care considera ca cel vizat este mult prea timid. Succes in viata!

| neutrino a răspuns:

Acum poate ca este el capabil sa faca urmatorii pasi.

| Florentina9210 a răspuns:

E un prim pas dar nu totul. Daca iti place cu adevarat de el si cel mai important, este sa ii placa si lui de tine, atunci mergeti undeva, petreceti pe marginea unui lac, la lumina lunii.

| Auarl a răspuns:

Am si eu asemănător la mine nu a răspuns la mesaj dar la tine? Si daca sincer nici eu nu stiu ce sa fac