| MMarina a întrebat:

Imi place de un baiat foarte mult, si cand ne intalnim el se uita la mine si dupa lasa capul in jos. Ce sa inteleg prin asta? plizz dau

Răspuns Câştigător
| Marinamary95 a răspuns:

Pai ii place putin, dar ori ii este teama, ori e rusinos si timid, depinde de situatie, si e greu in dragoste

9 răspunsuri:
| IngerashulmeuEdy a răspuns:

Daca se uita la tine des si intr-un mod putin diferit fata de cum se uita la alte persoane, da, TE PLACE! ...doar ca ii e rusina sa iti spuna(Baietii in special sunt cam timizi, deoarece se tem sa nu fie refuzati). sper ca ti-am fost de ajutor
Bye, bye! :*

| Xbam a răspuns:

Te place dar probabil ii e un pic rusine de tine.E timid probabil.

| MMarina explică (pentru Xbam):

Da, este putin timid! Multumesc.

| MMarina explică:

Cand ne-am cunoscut avea prietena, dupa cateva a lasat-o.

| MadutZza95 a răspuns:

Acum depinde...cum au spus si ceilalti se pare ca acest baiat te placesmug. Poate ca si-a dat seama ca il placi si nu prea stie sau nu are curaj sa iti spuna ca te place. E complicat si cu baietii astia la fel cum este si cu noi fetele. Incearca sa faci tu primul pas daca lui ii este rusine:p...ca sa stii sigur ca te place vorbeste cu el. Nu e nevoie sa il intrebi(mai ales din prima) poti doar sa vezi cum se comporta cand vorbeste cu tine. De exemplu daca zambeste intr-una e un semn ca ii esti dragawinking Mult succes!love struck

| MMarina explică (pentru MadutZza95):

Multumesc mult!

| MadutZza95 a răspuns (pentru MMarina):

Nu ai pentru ce:p sper doar sa o poti ajuta:*