Buna,
Prima data, ar trebui sa afli ce simte el pentru tine, incearca sa pui ceva prieteni comuni de-ai vostrii sa il intrebe daca ar vrea ceva cu tine sau daca i se pare ca esti draguta, etc! daca baiatul zice ca da, atunci poti sa incepi sa te bagi cu el in seama pe mess, sau daca ai putin tupeu chiar fata in fata sa incerci sa ii arati ca il placi!
Apoi, il chemi in parc sau afara si ii spui ce simti! si treaba-i rezolvata!
Iubita mea, se spune ca o fata, in general, este dezvoltata din toate punctele de vedere, cu 5 ani decat un baiat de aceeasi varsta cu ea, acum socoteste cu cat este mai mic acest baiat decat tine. Chiar daca fizic poate arata foarte bine, mintea nu este la fel de dezvoltata ca si a ta.
Te rog, cauta pe altcineva mai mare macar cu 2 ani decat tine, vei avea ce discuta cu el si fii sigura ca il vei putea "manevra" tot ca si pe cel de 13 ani/vai 13 ani!/, de ce ai asteptat sa cresti, pentru ca sa te uiti tot in urma?
Nu te supara pe mine...
Te duci la el si ii zici uite ca imi place de tine si vreau sa stiu daca ai vrea sa fim impreuna.
Prosti, la varsta lui nu cred ca concepe o relatie ca si tine. Tu ai 14 ani esti mai evoluata ca el, el habar nu are.Insa i poti povesti si lui ce simti.Si modul in care te gandesti la el.Asta e tot ce trebuie sa faci.
Nu conteaza varsta eu am un iq de 120 si dupa parerea fetelor sunt frumos ma rog dragostea nu are varsta
Marcel_Cristea_1969 întreabă: