| Daiana90 a întrebat:

Imi place de un baiat mai mic decat mine, cu un an. El e foarte frumos, slab, inalt exact cum imi place mie. L-am vazut numai de vreo 3 ori cand mergeam in clasa lui sa fac pregatire la un concurs.Stateam si ma uitam la el ca proasta si el statea cu mana sub barbie si scria, si cand nu scria tot asa plictisit statea.Sunt asa de ratata la baieti, de nici unu mai mic nu pot sa-lfac sa ma placa. Orice as face tot asa bleaga, timida raman.Toti baietii ma refuza din cauza ca sunt bleaga, am fata de blega, de naiva.Cand ma uit al oameni parca plang, si eun nici nu imi dau seama. Ce sa fac? nu mai suport sa fiu respinsa de toti, sa leplaca numai pe alealalte.Am incercat, nu pot sa am privirea aia patrunzatoare, nici sa imi schim, b chipul, nici sa imi schimb comportamentu asta. Va rog ajutati-masad.

6 răspunsuri:
| Ela_PuRpLe a răspuns:

Daca vrei sa fi placuta, fi tu insati si atat, nu te schimba pentru nimeni si nimic.Nu te-ai gandit sa nu mai faci tu primul pas si sa ii lasi pe baieti sa il faca? Asa sigur nu vei fi respinsa. Tu doar fi vesela, optimista, iesi in oras, fa-ti amici noi si asa va veni si iubirea, nu trebuie sa o cauti.Si eu sunt timida si uite ca am prieten.
Ca sa te iubesca cineva, trebuie mai intai sa te iubesti pe tine.
Succes!happy

| yanny`s a răspuns:

Incearca sa iti acorzi mai multa incredere intine si atunci ei putea cuceri pe cine vrei tu

| crysty08 a răspuns:

Te inteleg eu sunt baiat si pana acum ceva vreme eram apsolut la fel dai add la crysty_rapp_2pac incerc s ate ajut.

| crysty08 a răspuns:

Add crysty_rapp_2pac incerc sa te ajut.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa stiu si eu o fata... avea ochii lasati... am numit`o "fata care plange" laughing