| Clodmod a întrebat:

Imi place de un baiat pe care l-am cunoscut luna asta, el are 15 si eu 13. Am observat ca se uita des la mine, o data a luat imediat privirea cand am dat ochii cu el si vorbim pe mess mult (dupa parerea mea). Cand am iesit ieri (si cu parintii lui si ai mei) am facut poze si l-am prins cand facea niste scheme la fotbal, apoi l-am intrebat daca vrea sa vada 2 poze si mi-a raspuns imediat cu nu. Ce ziceti? Ma place? Adica m-a tachinat o data dar eu nu sunt sigura...

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Esti tanara si frumoasa, cum sa nu te placa?

| Clodmod explică (pentru neutrino):

Daaaaa, ce mai frumoasa sunt laughinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Posibil sa fiti in friendzone, sa vrea sa fiti doar prieteni buni... daca zici ca nu ti-a dat vreun semn ca te-ar place.

| 0Mark a răspuns:

E clar ai cat mine nai ce cauta cu unu mai mare... e lege numa baiatii cu alea mai marii laughing deci eu cred ca te place se vede ca e timid bafta
funda?

| annutzab18 a răspuns:

Nu e nimic sigur! E dragut ca iesiti, dar vorbitul pe mess nu spune mare lucru-am trecut si eu prin asta si crede-ma ca acel tip vorbea cu mine cel putin 5 ore pe mess. Am vazut filme impreuna, ne-am intalnit, ne faceam mici cadouri, dar totul a fost ca intre amici! La un moment i-am spus ca il plac-dar el avea deja o prietena si eu eram cumva prima, dar pe lista de asteptarelaughing Bineinteles, am primit MINUNATA propunere sa il "ajut" sa o insele pe prietena lui. Clar raspunsul meu a fost NU! (la vremea aceea am fost tare suparata)...
Cel mai mult conteaza cum se comporta cu tine cand sunteti undeva impreuna... O convorbire pe mess, e total neconcludenta! Dar ar fi frumos sa mai iesiti: o plimbare, un suc, o prajitura.Voi stiti. E important sa pari fericita in preajma lui, sa ii zambesti... Asa isi va da seama ca nu il vezi doar ca pe un simplu prieten. Si, daca nu esti foarte rusinoasa( spun asta pentru ca eu la varsta ta eram taaaare rusinoasa), spune-i ce simti pentru el!