E clar ai cat mine nai ce cauta cu unu mai mare... e lege numa baiatii cu alea mai marii deci eu cred ca te place se vede ca e timid bafta
funda?
Nu e nimic sigur! E dragut ca iesiti, dar vorbitul pe mess nu spune mare lucru-am trecut si eu prin asta si crede-ma ca acel tip vorbea cu mine cel putin 5 ore pe mess. Am vazut filme impreuna, ne-am intalnit, ne faceam mici cadouri, dar totul a fost ca intre amici! La un moment i-am spus ca il plac-dar el avea deja o prietena si eu eram cumva prima, dar pe lista de asteptare Bineinteles, am primit MINUNATA propunere sa il "ajut" sa o insele pe prietena lui. Clar raspunsul meu a fost NU! (la vremea aceea am fost tare suparata)...
Cel mai mult conteaza cum se comporta cu tine cand sunteti undeva impreuna... O convorbire pe mess, e total neconcludenta! Dar ar fi frumos sa mai iesiti: o plimbare, un suc, o prajitura.Voi stiti. E important sa pari fericita in preajma lui, sa ii zambesti... Asa isi va da seama ca nu il vezi doar ca pe un simplu prieten. Si, daca nu esti foarte rusinoasa( spun asta pentru ca eu la varsta ta eram taaaare rusinoasa), spune-i ce simti pentru el!
linarkfts întreabă: