Am uitat sa va zic ca am facut rost de nr lui si ca i-am trimis un sms "te plac" si el e ff curios sa vada cine sunt si i-am zis ca o sa vada prin noiembrie (cand o sa fie balul bobocilor) si am mai vb asa prin sms-uri de mai multe ori insa nu stie cine sunt.. Si ca intr-o zi pe drum spre lic.eu eram cu fosta colega si el era cu colegu meu si a inceput sa ploua.colegul meu si cu fosta colega sau dus sub o umbrela si eu cu el nu am mai deschis o umbrela ca mai era putin pana la liceu si picura.Si era sa intram intrao masina parcata prost si eu m-am oprit sa il las sa treaca in fata mea si el la fel.si ne'am oprit aman2 si ne'am uitat unul la altul si ne'am zambit si am luat'o eu in fata..Si dupa eu mergeam pe langa trotuar si mi-a zis "Dc mergi pe acolo vrei sa te calce masina?" -eu:Nu -el: te rog frumos sa vi langa mine pe trotuar...si in timpu asta el era combinat cu aia si pe drum noi radeam si vb.bine mai mult eu cu el.si chiar ne'am simtit bine
E la inceput...as vrea sa stiu ce sa mai fac sa ii atrag atentia...sa il fac sa ma placa. voi ce credeti?