| PufuletsiCuCiocolata a întrebat:

Buna,imi place de un baiat,si cand incepe scoala o sa ne vedem, ce sa zic ce sa fac? ma inteleg bine cu el si stie ca il plac....am vorbit si pe skype..deci cand o sa ne vedem,ce sa ii spun, ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| StayStrong99 a răspuns:

Odata ce el stie ca il placi tu nu ar trebui sa faci nimic... daca insisti prea mult la el s-ar putea sa ai o surpriza neplacuta(o relatie foarte aiurea pentru tine). Daca si el te place in modul cel mai serios o sa se bage el in seama la tine si o sa deschida el din nou subiectu.tu atunci trebuie sa fii cat mai linistita sal asculti si daca o sa fie iti doresc baftatongue daca nu-i sa fie nu mai insista ca am avut si eu experiente cand o insistat prea mult cineva si no mers. oricum bafta

4 răspunsuri:
| ady4ever888 a răspuns:

Ce trebuie tu sa faci este sa te comporti ca si pana acum...nu cont ca el stie ca il placi... terbuie s petreci un timp impreuna la scoala..in pauze

BAFTA!

| oncescu97 a răspuns:

Pai incepe cu""buna!""
el o sa iti spuna buna...iar u ai pute sa ii spui ceva de genu nu vrei sa mai vorbim dupa scoala sau sa iesim la un suc,,, vezi tu iar apoi pot sa ii spui daca vre sa fie prietenul tau dar nu trebuie sa te duci "glont"si sa ii zici vr sa fii cu minelaughingca nu o sa iti iasa spor la cucerit:X

| Painkeeper a răspuns:

Pai e OK daca ati vb si pe skype.
Spune-i pur si simplu :
-Buna,(numele lui) imi place cum ti-ai aranjat parul(sau ceva de genul)o sa mearga! Barbatilor le place sa fie complimentatihappy

Răspuns utilizator avertizat