Poi ai facut o impresie poasta pentru ca il evitai, el probabil crede ca ti-ai batut joc de el.Intra pe el pe mess si explica-i ca esti mai emotiva si ca nu ai stiut cum sa te comporti(baietilor le place sinceritatea). Incearca atunci cand te intalnesti cu el sa te comporti normal sa fii tu insati. Ce va fi in continuare de voi 2 depinde.
Stii ce este cel mai frumos? Sa te saruti cu el, cu frica in san.
Du-te si scrie-i ceva, spune-i de ce te temi, ca dupa ce l-ai evitat l-ai facut sa creada ca totul a fost doar ca sa razi de el, si normal ca nu te mai cauta.
Si ori iei tu taurul de coarne si il lasi sa te pupe, ori o sa ajungi si tu o fata batrana, acra si artagoasa, asa ca niste profesoare pe care le stiam eu.
Sper ca nu te-ai suparat pe mine ca am glumit asa, nu am facut-o din rautate si sper sa te destinda un pic.
Domnul sa fie cu tine.
Urmatorul pas este sa-ti dai 2 palme peste fata si sa te gandesti ce vrei de la viata.
Avand in vedere ca il tot evitai, acum trebuie sa faci tu urmatorul pas, adica sa-l cauti si sa mai vorbiti. Odata ce ai facut pasul asta, lasa-l pe el sa faca pe urmatorul. Daca te-ar fi placut cu adevarat, ar fi insistat mai mult sa vorbiti sau sa il bagi in seama. Ia-l la povesti si intreaba-l de ce nu te mai cauta, daca te place si el, si uite-asa... Oricum, depinde de tine daca vrei sa mergi mai departe sau nu. Daca nu vrei, lasa-l in pace. Sper ca ti-am fost de ajutor. Take care!:*
Mda fain pai incearca sa vb lui sa-i spui minusul tau ca esti putin rusinoasa si daca intr-adevar te iubeste va face orice ca sa fie cu tine