Sincer?
Sunt atatia baieti draguti si de treaba.De ce sa te incurci cu tipa aia care zice lumea ca e nu stiu cum, cand sunt atatia baieti care probabil vor sa fie cu tine si asa sigur vei gasi unul si mai simpatic decat acesta.
Succes!:*
Sa fi fericita ca se uita asa la tine! Tu sa te uiti la ea cu o privire care declara razboi, si sa vezi u ca o sa o ai la degetul mik si inca ceva :prietenul tau sta cu ea doar ca sa te faca pe u geloasa, de aceea iti zabeste ...succes!
Trimitei si u acelasi mesaj! zambestei uitate frumos la el dar nu te holba daca vezi ca nu mere atuncipoti sa ii supui cat de rau iti pare ca iai refuzar "cererea de prietenie" si inca 1 lucru daca atunci cad se uita la tine pupilele lui se mares inseamna ca te place. e dovedit stiintifi mult noroc!
Imi place partea in care iti zambeste...
Ar insemna ca iti zice:"Vezi in locul ei ai fi putut fi tu!"."..sau poate o sa fii"
Ar trebui sa ii zambesti si tu...
Nu are rost sa te complici cu iubita-sa! Nu se merita!
Fii o fata desteapta(stiu ca esti)nu iti pune mintea cu toate proastele... daca se leaga de tine zii lui ca te agreseaza si ca nu credeai ca o sa se ajunga chiar asa!
Ar fi trebuit sa te gandesti ca trenul nu asteapta!
Si el vroia sa aiba o prietena, iar daca tu nu ai vrut. e baiat!
Iar daca ea are ceva cu tine, incearca ca tu sa nu ai nimic cu ea!
Esti de 10 ori mai buna ca si ea!
Daca il vrei arata-i, dar nu te baga intre ei pentru ca nu e frumos!
Nici tie nu ti-ar placea!
Un zambet asa de inocent, un semn cu ochiu cand rade el primul!
Succeeess!
P. S. Fii diplomata!