anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de un baiat. Si miercurea avem sportul cu clasa lui. El este a 8. Miercuri a plouat si nu imi luasem hanorac si mi-a dat hanoracul lui si am mers sa vorbim. A zis ca ma place si dupa a zis ca ar vrea sa stea cu mine(sunt a 6). I-am spus ca si eu vreau doar ca sunt cu 2 ani mai mica decat el si mi-a spus ca nu-l deranjeaza si ca par a fi cu el in clasa.Astazi a venit la mine in clasa si mi-a dat bomboana si suc ca a fost ziua lui dupa care...ne-am sarutat dupa care a plecat ca se sunase. Oare chiar ma considere iubita lui?

Răspuns Câştigător
| Lora a răspuns:

Pai daca s-a gandit el sa-ti aduca bombonica si suculetz de ziua lui si te-a si sarutat normal ca asta considera plus ca si tu i-ai spus ca il placi

6 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Tot ce-i posibil, sa stii!
Dar ai grija, pentru ca multi baieti isi ascund adevaratele sentimente big grin

| gigiro a răspuns:

Cam repede cu sarutul, dar e frumos sa ai un prieten, mai ales asa gentil! Eu cred ca da! Ai grija ca prima prietenie sa fie sincera, frumoasa, lipsita de vulgaritate, minciuna si alte uratenii.

| Twist a răspuns:

Dupa cum se vede te place. daca si tu il placi. discutati si te lamuresti si tubig grin

| innocent_9644 a răspuns:

Intreaba. l.

| alexutza222 a răspuns:

Din moment ce te-am sarutat... eu zic ca ar trebui sa vb cu el sa continuati''relatia'' sa vezi cum mergekiss

| HellGirl4EverInHell a răspuns:

Vai ce frumooossss...crede-am ca asta se intampla doar in vise sau in filme! vai de mine! cat as mai vrea si mie sa mi se intample asta![numai ca eu's a 8-a si el a 7-a(tot de varsta cu mine)]
asa am intrat prea mult in fantezii propriilaughing
aaa... da eu una zic ca da! oricum te place foarte mult vadhappytinete de el fat-olaughing