| MaraMărr a întrebat:

Imi place de un baiat siel stie ca`l plac.Nu ne-am cunoscut decat de 2 luni. Ce pot sa fac sa stiu daca ma place.[de fiecare data cand il vad imi zambeste dar cand ii trimit mesaje se enerveaza.HELP!]

1 răspuns:
| Annellise a răspuns:

Hmmmm pai, avand in vedere ca se enerveaza atunci cand il contactezi din pacate nu cred ca are aceleasi sentimente ca tine. Iti zambeste si de fata cu prietenii lui? Nu te-ai intrebat ca poate are o alta relatie, si iti zambeste pentru ca ii esti draga insa se enerveaza cand ii trimit mesaje pentru ca ii este teama sa nu afle actuala lui iubita? Nu stiu...zic si eu, pentru ca daca ar fi singur si ti-ar zambi nu ar avea de ce sa se enerveze cand ii trimiti un msj, doar in cazul in care are ceva ce iti ascunde. Si daca nu i`ar placea de tine nu ti-ar mai zambi. Deci tu trebuie sa te gandesti bine, daca zambetul lui este natural, asa zambeste tuturor sau tie iti zambeste intr-un mod mai diferit. Incearca sa faci gestui tandre, sa il cuceresti si atunci daca vei fi mai indrazneata vei vedea cum reactioneaza. Daca iti intoarce privirea, zambetul sau atingerea de mana este evident ca te place. Multa bafta happy te pup:*