Cred ca te place, dar timiditatea nu-l lasa si nu-l baga in seama pe fratesau ca nu stie el ce are in cap baiatul.Probabil nu stie cum sa reactioneze, poate ar trebui sa mai intinzi tu sfoara un pic, vorbeste cu el, dar atentie! citestei gesturile si verifica-i privirea nu te lua numai dupa vorbe...Sigur o sa te descurci.App cati ani ai?
14 ..bobocita ...de ce
Da-mi cerere pe fb-ul asta te roog https://www.facebook.com/paularebeca.paularebeca daca vrei
Si eu am tot 14
Daca nu vrei ceva serios lasa-l nu isi batea joc de el, daca nu vrea bravo asa e mai bine eu ma bucur pentru el
Lasa ce zic prieteniii
tu ia-l frumos deoparte si intreaba-l daca te place si vrea sa fie cu tine sau macar sa incercati sa fiti explica-i ca parerea lui conteaza mai mult de ce spun prieteniiiiiiii
Cred ca ar trebui sa vorbesti cu el intre 4 ochi cel mai probabil ii este jena de colegi... Bafta
Dacă e timid, fă tu primul pas! Încearcă să te apropi oarecum de el, să vorbesti numai tu cu el. fără prieteni, colegi. Şi să îi spui tot ce simţi. Am trecut prin asta, când eram mai mică. Tot aşa. Era un băiat timid şi nu se băga prea mult în seamă cu mine, şi atunci eu am făcut primul pas. Şi pot să spun că a fost super ok după! Aşa că, chiar dacă eşti fată. şi de obicei băieţi fac primul pas. De data asta încearcă să îl faci tu!
Baftă! :*
George0197 întreabă: