| andrada a întrebat:

Buna!
Imi place de un coleg din cls a3a (acum sunt in a5a). El stie asta si ma enerveaza ca profita de faptul ca-l plac. Nu ma baga in seama o luna apoi intr-o zi vine si imi zice ceva de genu "ce fain iti sta cu tricoul ala" sau imi zambeste iar apoi iar nu ma mai baga in seama o perioada de timp. Imi vine sa innebunesc. Si el e genu de baiat care cand e cu amicii lui e un golan dar cand e singur se comporta super si cu toate ca se schimba de la un moment la altu' ba in bine ba in rau e inconjurat de fete in fiecare pauza. plz ceva sfaturi... funda+vot
Ms;*

Răspuns Câştigător
| OnnySky a răspuns:

Este un pusti care nu stie in ce parte sa stea vrea sa fie in acelasi timp si pustiul cool care este smechier dar vrea sa fie si pustiul linistit si de treaba.Se pare ca ii place sa fie inconjurat de fete, si ii place in acelasi timp sa te enerveze pe tine...Tu ar trebui sa il ai la degetul mic(el asta face)fate si tu cool dar nu uita cine esti in realitate fal gelos dar nu face oameni sa sufere kiss succeshee hee

10 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu te place.Cauta un altul care sa vrea ceva bun de la voi.

Cand te baga in seama doar flirteaza cu tine ca nu are ec face.Probabil i s-a urcat la cap ''popularitatea''.

| AndaWest a răspuns:

Ar trebui sa il ignori total ca sa vada cum e, si sa-ti indrepti atentia spre alt baiat sa vezi ce repede schimba pagina

| andrada explică:

Nu mai...imi place de el de cand eram in clasa a3a si acum suntem amandoi a5a, e asa greu de priceput? (pentru unii se pare ca da)

| niki a răspuns:

Din curiozitate te intreb, pentru ce iti trebuie baieti la varsta asta? stai pe curu tau ai toata viata ca sa fi dezamagita, de ce vrei sa iti incepi suferinta si stresu de la varsta asta? profita de anii de copilarie pe care ii mai ai si nu te mai gandi la baieti!

| alinbrd a răspuns:

1.Intreaba o prietena mai frumoasa ca tine (desigur sa nu-l placa pe baiatu ala)daca ai avea sanse cu el.
2.E vina ta ca nu sti sa iei ce iti doresti.ma refer daca tot vrei sa fi cu el dai si tu un semn
3. Daca e tot asa de popular du-te cand e inconjurat de mai multi baieti si dai pantalonii jos.si atuncea o sa te tinta mintelaughing

| crisbebe a răspuns:

Nu te place.si totusi e a3a e prea mic pentru tine.cand vine la tine sau ceva ignora-l trateaza-l cu indifernta.si chiar daca te-ar placea nu v-a rezista mult pentru ca spui ca e mereu inconjurat de fete si o sa iti dea cu flirt repede.gaseste-ti unul de varsta ta sau llasa baietii ca o sa ai timp de ei si acum concentreazate pe scoala

| theone100 a răspuns:

E in clasa a 3-a pentru dumnezeu, are 10 ani ce vrei de la el?

| DildăuPaispe a răspuns:

Bai, cum sa fie clasa a III-a? N-aveti minte? Se refera ca il place de cand ei erau in clasa a III-a! Si el e a V-a acum! Doamne...

| AlecsA_5738 a răspuns:

Fratee puneti mana pe-o carte si lasati dragostea de la varsta asta laughing

| alexandra_6108 a răspuns:

Am patit-o si eu, e clar un smecheras, dar crede-ma ca nu -i rau de loc, baiatul sigur te place, dor este ca orce baiat orgolios, sti ce trebuie sa faci ignora-l, fa-l gelos cat mai des cu putinta, genul asta de baiat cauta intodeauna fetele rebele, exact opusul lui, fetele care nu-l baga in seama pentru el va fi o provocare pe care nu o va rata dar de asemenea fa-i ochii dulci filtreaza cu el, iar daca incearca ceva ignora-l nu-i plac fetele care cedeaza usor, va fi foarte tare pentru ca o sa-l ai la picoarele tale cat ai zice peste bafta