Daca este colegul tau sunt convinsa ca ii stii numarul de telefon sau id-ul. In caz ca nu, incearca sa aflii discret de la un coleg care stii ca nu se va baga sau nu va da veste in scoala ca iti place de el. Ca daca se intampla asa va poate pune pe amandoi intr-o situatie dificila si este nasol.
Si daca obtii id-ul lui, numarul de telefon este si mai simplu. Il poti intreba ceva de teme sau melodii etc. Iar apoi puteti dezvolta subiectul si fara sa iti dai seama ajungeti sa vorbiti mult mai mult, sa va cunoasteti mai bine. Este clar ca si el te place si sunt convinsa ca vei reusi sa te apropii de el. Bafta!
Intreba-l daca ii place de tine dar mai pe ocolite... Poate nu te-a mai luat in seama pentru ca a fost cu prietenii... Funda?:X
încearcă sa fii tu insuţi! Sunt sigura ca va aprecia asta. De obicei baietii asteapta sa fie cuceriti. Eu nu sunt adepta la chestia asta, dar tu poti incerca sa comunici cu el pentru inceput si sa va gasiti subiecte comune. Fundiţă?
Pai il poti intreba despre el...ce face are surori.il intrebi ce hobbi-uri are chestii din astea si incerci sa il ciufulesti in capasta da dovada ca esti simpatica si jucausa.dar poate sa nu-i placa.ma rog incearca!
Dupa parerea mea dac u chiar il placi ar trebui sa ii spui asta dar inainte de asta incearca sa intri in vorba cu prietenii lui ca sa poti sa stai mai mult timp cu el...si poate sa si el te place.E bine totusi sa incerci pana nu va fi prea tarziu.
Ignora-l! Atat de simplu Daca el a facut primul pas, inseamna ca-i interesat. Daca el este deja interesat, tu ignorandu-l nu faci decat sa-i pui paie pe foc. Succes! Mingea e la tine in teren
Pai nu stiu.depinde ce varsta ai.De ex. mie imi place de un coleg si colegii tot imi spun asta dar eu negMdaa...am doar 10 aniSpune-mi mai multe si dupa aia iti dau sfat;]