| AnDr3D33aLoV3 a întrebat:

Imi place de un prieten de al meu.Ne-am intalnit acum cateva zile,totul a fost frumos dar nu si-a dat seama de nimic. A doua zi am vorbit cu el pe fb si ne tot trimiteam pupici.El mi-a spus ceva de genul ca"acum stii sa pupi, ca aseara cand te-am chemat te-ai facut ca nu auzi". Intre timp i-am zis ca imi place de el, dar lui ii placea in trecut de verisoara mea si a tot vorbit cu ea.Ar fi ipocrit sa ma gandesc ca gata, dintr-o data nu-i mai palce de ea?(el incerca sa ma faca sa cred ca nu).

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta rămâne de văzut. Nu cred că e atât de ipocrit încât să-ţi dea speranţe, iar pe urmă să-ţi spună că o mai place pe verişoara ta. Oricum, îţi poţi da seama dacă are sentimente pentru tine, după modul în care îţi vorbeşte, modul în care se comportă cu tine, gesturile, privirea lui...
sunt chetiuţe pe care e imposibil să nu le observi.
Dacă la un moment dat vei simţi nevoia să-l săruţi, fă-o! Nu scrie nicăieri că bărbatul trebuie să facă pasul ăsta!
Numai bine şi o seară frumoasă!

4 răspunsuri:
| Areea995 a răspuns:

Daca i-a placut de ea, dintr-o data nu are cum sa se opeasca. Depinde de cat timp a trecut, cat de mult s-au apropiat.

| AnDr3D33aLoV3 explică:

Nu s-au mai vazut de aproape 4 luni si nici nu au vorbit asa mult intre timp.

| dianapaduraru a răspuns:

Ok...Asta e o faza de strategie a baietilor! Tu, trebuie sa le joci jocul si apoi incet, incet o sa se creeze o simpatie si apoi devine relatia secolului 21! Sper ca te-am ajutat! Te pup si noroc!

| AnDr3D33aLoV3 explică (pentru dianapaduraru):

Dar crezi ca ar trebui sa il pup eu?