| Maraaa a întrebat:

imi place de un tip care este cu un an mai mare decat mine si cu un an scolar mai mare. eu stiu foarte multe despre el, desi noi nu ne stim decat din vedere ( nu vbim). eu si prietenele mele stam in fiecare pauza si il urmarim. dar el parca nici nu ma observa... plz help. ce ar trebui sa fac sa-i atrag atenitia, am incercat toate fazele in gen sa ma lovesc de le, sau sa intru in vorba cu prietenii lui. dar poate ca nu vrea sa ma cunoasca deoarece se simte intimidat. aveti idei? ( mentionez ca nu are prietena si o multime de fete de varsta lui din scoala se dau la el)?
mersi anticipat happy

Răspuns Câştigător
| nicoletalavinia14 a răspuns:

Raspunsul comportamentului sau il ai chiar tu, multe fete se dau la el.Simplu...trebuie sa iesi din perspectiva sa monotonica despre fete.
Cred ca ar fi indicat sa intrii in vorba cu el.Gaseste cel mai amuzant subiect, ca sa-ti intre repede in vorba, sa stii sigur ca iti va raspunde...cred ca ar merge sa fii amuzanta, chestii din astea...
Cred ca asteapta ca tu sa intrii in vorba cu el.Ai incredere in tine si fa-o.
Succes!

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du. te si vb cu el. cea mai simpla cale. invita-l sa iesiti afara, cere-i id-ul, vb pe mess, imprieteniti-va... chestii de-astea, apoi va veni vremea in care sa-i zici ca-l placi (cam 1-2 saptamani)