| JammyBrooks a întrebat:

Buna!
Imi place de un tip dar el e asa..mai nepasator adica e crazy, glumet si dragut dar nu face complimente numai unei fete.
Nu stie nimeni ca il plac si nu stiu daca sa ii spun lui sau nu?
Cum sa ii spun?

5 răspunsuri:
| Plolice a răspuns:

Intai asigura-te ca si el te place pe tine

| bubuuu2349 a răspuns:

Buna happy daca il placi, ai putea sa-i spui..mai subtil, sa nu pari indrazneata thinking
Il intrebi daca vrea sa iasa cu tine la un suc, si daca merge, intreaba-l cat mai multe, si poate vei avea curajul sa-i spui
Baftawinking

| hettfield a răspuns:

Cauta sa stai cat mai mult in prezenta lui, si sa vorbesti cat mai mult cu el, nu-i spune direct ca il placi, ci mai degraba, da-i de inteles cat mai subtil.Zambeste-i cand te priveste si fa-i complimente subtile privitoare la simtul umorului. Daca simti ca asta e calea potrivita, poti sa-i spui direct ce simti, dar sfaturile care ti le-am dat mai sus, au rol ca sa-i atraga atentia, sa-l cuceresti...Degeaba ii trantesti din prima ca-ti place de el, daca n-ai facut inca nimic ca sa-l atragi, nu? Iti urez mult succes!

| JimmyKids a răspuns:

Trimitei un Bilet sau nu stiu... spune-i pe mess sau chiar fata in fata, dar intr-un loc public in care sa nu va vada nimeni...dar daca baiatului ii place de tine, ok?! Fundaa!

| Chicos_Bogdan_Daniel_1997 a răspuns:

Ii spui pur si simplu ca il placi iar el daca te place va comb