| meLysa_5162 a întrebat:

Buna happy imi place de un tip(este din oras cu mine si face masteratul in acelasi oras in care-l fac si eu ), vorbim destul de des la tel si m-a intrebat daca accept sa facem sarbatorile impreuna. dintr-o convorbire am aflat ca este prieten cu fostul meu prieten(un tip cu care am vorbit 1 an dupa care am hotarat amandoi sa incheiem relatia acum exact un an din motiv ca ne vedeam foarte rar deoarece eu invatam in alt oras, dupa toata istoria asta am ramas prieteni si cand mai merg pe-acasa ne vedem la o cafea si povestim ce a facut fiecare. discutii foarte deschise) si sunt in dilema. sa accept propunerea acestuia sau nu stiu ce sa fac. as putea sa-l intreb pe fostul meu prieten ce parere are si sunt sigura ca raspunsul lui ar fi "normal accepta". dar nu stiu daca ar fi frumos din partea mea. p. s.-nu mai tin la fostul.

Răspuns Câştigător
| anamaria_6094 a răspuns:

Din punctul meu de vedere ar fi cam ciudat sa il intrebi pe fostul iubit daca ar fi ok sa accepti sa petreci sarbatorile cu un alt baiat, poate el mai are niste sentimente fata de tine si se va simti putin prost.Ar trebui sa accepti pentru ca e bine sa fii deschisa la noi oportunitati.Toate au un inceput, si mai ales daca il placi pe tipul respectiv. Bine, acum desigur, daca vrei si tu, ca nimeni nu te obliga. Sper sa faci o alegere buna, mult noroc!

6 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Dacă numai ţii la fostul nu are sens să te gândeşti la ce va spune sau dacă e frumos din partea ta. Acceptă, dacă îl placi pe "tipul" asta, acceptă. Baftă!

| Kylexy a răspuns:

Fa ce iti spune inima daca nu mai tii la fostul nu cred ca va avea ceva impotriva

| AkexD a răspuns:

Nu de putine ori spunem ca nu mai simtim nimic pentru cel/cea ce a fost inainte, insa eu zic ca din moment ce ti-ai pus intrebarea "oare nu-l va deranja?" tu inca mai tii la el.Si e imposibil sa nu fie asa pentru ca la fiecare relatie de lunga durata ajungi intr-adevar sa cunosti acea persoana si sa o iubesti.Parerea mea e sa incepi sa te vezi cu tipul care te-a invitat sa faceti sarbatorile impreuna.Mult succes!

| MariusPopa a răspuns:

Buna.Melysa eu zic ca este bine sa faci ceeia ce simti tu. Dar daca conteaza atat de mult pentru tine parerea fostului ...nu este rau sa il intrebi si pe el daca se va supara.
De regula in viata este bine sa iti asculti intai inima si sa iti pese intai de tine si apoi de altii...cu toate ca eu am facut total invers si pentru asta acum platesc. intr-un fel sau altul.
Concluzia:eu zic ca e bine sa iti asculti inima.(sa faci ceeia ce simti ca iti doresti).

| CybeRAthlete a răspuns:

Daca te atrage respectivul, de ce nu? vezi unde se duce discutia si relatia daca ajungi sa incepi una si daca merge in directia dorita de tine, continua, daca nu, nu. are balta peste.
bafta

| soare a răspuns:

Pai ar trebui sa accepti din moment ce nu ai obligati