| mirabella88 a întrebat:

imi place de un tip...este fostul cel mai bun prieten al fostului meu prieten, in ultimele zile am tot vorbit la telefon si prin mesaje, are incredere in mine si am incredere in el, ieri a venit la mine si ma pupat, a fost totul atat de bine cum m-a tinut in brate, cum stateam in pat amandoi, cum radeam, cum ne jucam :X numai ca seara am vorbit cu el si mi s-a parut sec [sau sunt paranoica] chiar nu stiu ce sa fac...maine poate ma vad cu el si acum am emotiii! chiar imi doresc mai mult decat o simpla ardere, va rog sa ma ajutati cel mai bun raspuns primeste funda!

Răspuns Câştigător
| Anastasia13 a răspuns:

Pai... deschide-te fata de el... spune-i ce simti, spune-i ca tu iti doresti mai mult decat o prietenie.

5 răspunsuri:
| mirabella88 explică:

Doar ca eu nu sunt in stare sa ii zic asta

| mirabella88 explică:

1. deja ne-am sarutat si 2. e certat cu fostul meu prieten si stie ca eu nu mas impaca cu el pentru nimic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce ai sters intrebarea cu sexul? laughing

| deea823 a răspuns:

Si eu sunt oarecum in ac situati cu tine... si te sfatuiesc sa faci ceea ce am decis eu sa fac. lasa lucrurile sa curga de la sine iesiti pe undeva mai multi prieteni comuni si vezi cum se comporta cu tine fata de ceilalti, daca e tot la fel e bine.luati`va in brate asa mai prieteneste, mai pupa`l din cand in cand pe obraz si daca el reactioneaza la fel inseamna ca si tu ii place si ca astepta de la tine mai multe semne pentru a putea face el primul pas ca doar e baiat. Sau mai exista o variata daca zici ca e fost prieten al fostului tau iubit, s-ar putea sa te placa si sa nu faca nimic doar in cazul in care ii e frica sa nu te impaci cu fostul. sper ca ti-am fost de ajutor bafta te pup happy

| deea823 a răspuns:

Pai daca v-ati sarutat inseamna ca te place, ce mai astepti? Maine cand te vezi cu el saruta-l si vezi cum reactioneaza.Iar daca continuati sa va tot sarutati si esti in dubii ce se intampla intre voi intreaba-l ce sa intelegi din saruturile voastre, deschide-ti sufletul in fata lui si spune-i sincer ca il placi. E clar ca si el te place din moment ce te-a sarutat.