Pai... deschide-te fata de el... spune-i ce simti, spune-i ca tu iti doresti mai mult decat o prietenie.
1. deja ne-am sarutat si 2. e certat cu fostul meu prieten si stie ca eu nu mas impaca cu el pentru nimic
Si eu sunt oarecum in ac situati cu tine... si te sfatuiesc sa faci ceea ce am decis eu sa fac. lasa lucrurile sa curga de la sine iesiti pe undeva mai multi prieteni comuni si vezi cum se comporta cu tine fata de ceilalti, daca e tot la fel e bine.luati`va in brate asa mai prieteneste, mai pupa`l din cand in cand pe obraz si daca el reactioneaza la fel inseamna ca si tu ii place si ca astepta de la tine mai multe semne pentru a putea face el primul pas ca doar e baiat. Sau mai exista o variata daca zici ca e fost prieten al fostului tau iubit, s-ar putea sa te placa si sa nu faca nimic doar in cazul in care ii e frica sa nu te impaci cu fostul. sper ca ti-am fost de ajutor bafta te pup
Pai daca v-ati sarutat inseamna ca te place, ce mai astepti? Maine cand te vezi cu el saruta-l si vezi cum reactioneaza.Iar daca continuati sa va tot sarutati si esti in dubii ce se intampla intre voi intreaba-l ce sa intelegi din saruturile voastre, deschide-ti sufletul in fata lui si spune-i sincer ca il placi. E clar ca si el te place din moment ce te-a sarutat.
beausingurlamasamea întreabă: