| ancaancutapp a întrebat:

Buna imi place de un tip tot. timpul imi zambeste se uita la mine ma tachineaza ciufuleste.

Intr-o zi sa pus in autobiluz spatele meu si a inceput sa imi bata in scaun sa ma ciufuleasca am incecat sa ii bag mana in par si atunci ma pris de mana si ma tinut asa 10-15 min la final a cerut nr deca asta tel.
In alta zi era tot in spatele meu si vruia sa ii dau castile eu am zis ca nu si el a spus sa ascultam impreuna eu am spus ok a luat telefonu si in loc sa asculte el nu ma lasa in pace ma ciufulea statea cat mai aproape de mine un prieten comun a spus ca ce face se da la mine el nu a zis nimic doar a zambit.Am inceput sa vb prin mesaje iar acum 2 seri a intrebat daca ies cu el pe afara ru am spus ca da era in jur de 12 noaptea a ajuns cam in 5 cinci min am start ma luat in brate. ma muscat de gatas mana pe fundul meu atunci eu l-am plesnit. si am spus ca nu e iubitu meu si sa nu mai faca asta el a spus ca saca era iubitul meu il lasam si eu am spus ca nu sau ca oricum nu e am mai stat la final ma luat in brate si ma oupa pe jumatate de buza si am plecat oare vrea sa stea cu mine sau doar sa se joace?

7 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

De ce nu il intrebi in mod direct cand te vezi cu el. Daca ii vei adresa intrebarea fara ocolisuri il vei obliga sa-ti dea un raspuns simplu si concret fara a mai avea posibilitatea de a se eschiva sau sa te "abureasca" in continuare. Curaj. Succes.

| kar1GaNNN a răspuns:

E cam prea mare tupeu la el dupa cum ai vorbit.
Spune-i clar ce vrea. nu asa se da un baiat al o fata. pupand-o din prima pe gura, punandu-i mana pe fund din primele zile.

| CosminaCosmii51 a răspuns:

''autobiluz'' laughing

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai mare grija.

| Sfatosul2012 a răspuns:

Da se da la tine. Si da ii place de tine. Acu trebuie si tu sa l intrebi ce vrea de la tine.

| Misfits a răspuns:

Ce ai avut de l-ai plesnit tanti?
Lasa baiatu ca stie el ce face.