| KidutzuLuvv a întrebat:

kiss
Imi place de unde baiat[x] de la mine din clasahee hee
il cam plac de pe semestrul 1big grin si m`am gandit sa-i zic celui mai bun prieten al luihee hee [care sta fix in fata mea la scoala] big grin i-am zis si...laughing acesta a zis la toata clasaoh go on ( stiam ca asa o sa faca ).
X cand a auzit ca imi pace de el a zis "hmmmm oare?" asa i`a zis lui mihaistraight face
si de atunci ma priveste ciudatbig grin in orestraight face cam desthinking si cand ma uit la el nu se mai uita la minesad
Eu nu cred ca am sanse la elthinking dar dupa ce i`a is mihai atunci ca`l plac straight face a venit si s`a asezat in banca lui mihai si a facut schimb de locuri cu el [el stand pe alt rand] m`a impresionat faza asta straight face
Si astazi l`am vazut in parc[eram cu o colega care nu stie ca`l plachee hee ] si cica fata asta[ fataaaa daca vezy cum se uita x la tine:O] si intr-adevar se uita fix la minethinking si nu a plecat din locul ala pana nu am plecat eustraight face
Eu nu stiu ce sa credsigh
Inainte nici nu s vedea ca existstraight face
Sa vorbesc cu el nu pot`h pentru ca nu am cum[ in realitate imi este rusine si id de mess nu are pentru ca nu intra pe messsad. nr de tel mi-e rusine sa-l certhinking]
Cum aflu daca ma place?thinking sad
Dati`mi si mie niste sfaturi va rogsad nu stiu ce sa cred
batting eyelashes
bb`ye kiss
Dau funda + VOTURI allz >:d<
PS:skuzatimi greselile gramaticale dar sunt din graba laughing
Cum a`s putea sa-i dau de inteles ca`l plac fara sa-i zic?laughing

Răspuns Câştigător
| laur12 a răspuns:

Ignoral ceva vreme...si vezi daca iti da mai multa atentiewinkingbafta

1 răspuns:
| DeEa007_4550 a răspuns:

Sti... eu cred ca ar fi mai bine sa ii zici tot ce simti pentru el (parerea mea) si sa nu ii spui unui pr de al lui. sper ca te-am ajutat. Funda? happy